Bästa kontroll aptit piller du måste köpa med hög säkerhet

Är du villig att gå ner i vikt och kontrollera din aptit? Läs den här artikeln och hitta de bästa kontroll aptit piller.

Att äta mindre och röra sig mer är grunderna i viktminskning som varar. För vissa människor kan förskrivning av läkemedel viktminskning hjälpa. Innan du få ett recept viktminskning drogen, berätta för din läkare om din sjukdomshistoria. Som innehåller några allergier eller andra villkor som du har; läkemedel eller kosttillskott du tar (även om de är växtbaserade eller naturliga); och om du är gravid, ammar eller planerar att bli gravid snart. Nu måste du veta de bästa kontroll aptit piller lämplig och korrekt för dig.

5HTP: mest effektiva aptitnedsättande

5HTP står för 5-hydroxitryptofan. Det är en typ av aminosyra. Mer specifikt är aminosyran L-tryptofan omvandlas till 5HTP i kroppen. 5HTP kan framställas syntetiskt eller kan härledas från naturliga källor. Till exempel är 5HTP naturligt i höga halter i frön av Griffonia simplicifolia. Denna anläggning växer i västafrikanska länder som Ghana, Elfenbenskusten och Togo. I den traditionella terapeutiska tillämpningen av dessa länder, kan bladet och saft av plantan skall användas för behandling av sår och nervförhållanden, och som ett afrodisiakum. Många 5HTP produkter på marknaden härrör från koncentrerade extrakt av Griffonia simplicifolia.

Är 5HTP säker?

Eftersom det är en naturligt förekommande substans i kroppen, är 5HTP mestadels säker för kortvarig användning (upp till 12 veckor). Dock bör de med befintliga gastrointestinala problem vara försiktig och tala med en läkare, eftersom det finns rapporter om gastrointestinala biverkningar, inklusive illamående, kräkningar, buksmärta och diarré. Undvik också att ta detta tillägg om du redan tar antidepressiva medel (t.ex. en SSRI eller MAO-hämmare) eller ser en psykisk hälsa specialist för svår depression eller bipolär sjukdom. 5HTP har varit känt för att öka självmordstankar.

Forskning om 5HTP för viktminskning

I en klinisk studie var en dos av 900 mg 5HTP tas dagligen under 12 veckor med överviktiga patienter. Vid slutet av försöket, var vikt minskade med i genomsnitt 1,7 kg (utan diet) och 3,3 kg (med diet). En annan studie visade att 750 mg 5HTP tas dagligen i två veckor minskad kroppsvikt, kolhydratintag och fettintag i overweight patienter med diabetes.

Nu har du känt den bästa tillägg för aptitnedsättande. Att välja rätt piller med 5HTP är lätt. Du kan hitta och köpa denna produkt endast på den officiella webbplatsen för EvolutionSlimming. Nu får denna produkt genom att klicka på URL-länk som vi tillhandahåller här. Du kommer att få specialerbjudande från EvolutionSlimming att få äkta 5HTP aptitnedsättande tabletter.