Bästa fentermin dosen du måste ta ordentligt

Om du vill ta fentermin, att veta den exakta fentermin dosen är mycket viktigt. Vet du exakt hur dosen är?

Fentermin-hydroklorid är indicerat som en kortsiktig (några veckor) hjälpmedel vid en regim av viktreduktion baserad på motion, beteendemodifikation och kalorimängden i ledningen av exogent fetma för patienter med en initial BMI ≥ 30 kg / m2. Baserat på dess behov kommer doseringen beror på användningen. Låt oss nu se hur den rätta dosen för att ta fentermin.

Vad är fentermin?

Fentermin är den generiska formen av läkemedlen namn såsom Phen375, som används för viktminskning. Phentermine minskar aptiten och stimulerar kroppen att bränna kalorier snabbare. Fastin, en före detta varumärke för fentermin, är inte längre tillgängligt i USA.

Fentermin är ett kontrollerat ämne, och bör endast tas under en kort period (högst tre veckor). Personer som tar fentermin bör också skära ner på kalorier och försöka träna samtidigt som läkemedlet. Fentermin är i allmänhet föreskrivs för människor som är mycket överviktiga med ett body mass index (BMI) större än 30.

Vanlig vuxendos för fetma

Doseringen är 8 mg oralt 3 gånger per dag 30 minuter före måltider 15-37,5 mg oralt en gång om dagen före frukost eller 1 till 2 timmar efter frukost. Användningen är kortvarig (några veckor) hjälpmedel vid en regim av viktreduktion baserad på motion, beteendemodifikation och kaloribegränsning. Det är för hantering av exogent fetma hos patienter med en initial body mass index (BMI) på 30 kg / m2 eller mer, eller BMI av 27 kg / m2 eller mer i närvaro av andra riskfaktorer (t ex kontrollerad hypertoni, diabetes , hyperlipidemi).

Phentermine dosering och administrering

Doseringen bör individualiseras för att erhålla ett adekvat svar med lägsta effektiva dos. Den vanliga dosen för vuxna är en tablett (37,5 mg) dagligen, så som föreskrivs av läkaren, administreras före frukost eller 1 till 2 timmar efter frukost. Doseringen kan anpassas till patientens behov. För vissa patienter kan halv tablett (18,75 mg) dagligen vara tillräcklig, medan det i vissa fall kan det vara önskvärt att ge halva tabletter (18,75 mg) två gånger om dagen.

Vad ska ta

Fentermin finns i regelbunden och muntligt upplösning tabletter och kapslar i olika styrkor, beroende på märke. Det bör förskrivas på lägsta möjliga dos. Det kan också bero på ditt tillstånd och kroppsvikt.

Olika märken av fentermin bör tas på olika sätt, men i allmänhet är fentermin bäst tas på fastande mage en timme innan du äter frukost, eller två timmar efter att ha ätit frukost, för att förhindra den från att störa din sömn.

Phentermine märke att köpa

Den rekommenderade varumärke fentermin att köpa är Phen375. Genom att klicka på länken kommer du komma in i deras officiella hemsida. Där kommer du att få vägledning för att ta tabletterna på rätt sätt. Du kommer också att få rätt ursprungliga produkten med en garanti. Få specialerbjudanden just nu genom att beställa piller just nu. 

Phen375