Adskillige risici ved brug af steroider, skal du vide

Enhver, der bruger steroider ønsker at vokse muskler hurtigt. Men de er ikke helt sikker. Du bør kende fakta på steroider – Hvordan steroider gør du ikke godt!

Hvis du ikke vil til at lave en forkert beslutning at vælge muskel træningsprogrammer, bør du sørge for, at dine valg er virkelig sikkert for din krop. Nu, mange bodybuildere tendens til at vælge den hurtige muskeltræning måde med at tage anabolske steroider. Du bør overveje fakta om Steroider- hvordan steroid gør du ikke godt. Steroider er et lægemiddel uden recept, der kan føre alvorlige konsekvenser, hvis du bruger dem i lang sigt brug i muskeltræning.

Faktisk en effekt steroider har på din krop er at forbedre din krop evne til at syntetisere protein, for at reparere og opbygge muskler. Hvis din krop stimulerer protein til aminosyrer, vil det genopbygge dem til protein, der er nødvendig for at opbygge kroppen. Normalt denne ombygning proces fungerer om natten, når du sover. De bodybuildere bruger steroider for at styrke deres image og muskelstyrke. De ønsker at øge hastigheden af ​​muskel udvikling uden at holde af fortegnet på steroider misbrug.

Der er nogle det faktum på steroider, der gør dig ikke godt. Du bør bemærke virkningerne af at tage steroider såsom aggressivitet, skaldethed, lilla eller rød plet på kroppen, ryster eller rysten, hurtig vægtstigning med stor muskelmasse. Det er de almindelige tegn, når du bruger steroider i kort sigt brug.

Der er langsigtede fysiske virkninger af at tage steroider i muskeltræning. Disse er forskellige mellem mænd og kvinder. For mænd, der bruger steroider, kan de forårsage bivirkninger fysisk som følger: udvikling af brystkræft, rysten af ​​testikler og leversygdomme. Hvis kvinder bruger steroider i lang tids brug, vil de opleve nogle maskulinisering effekter såsom, unormale menstruationscyklus, uddybet stemmer og forstørret klitoris.

Risikoen for at bruge steroider

Generelt steroider har to forskellige typer, anabolske og katabolske. Anabolske arbejder for at opbygge muskelvæv hurtigt. På den anden side, kataboliske giver de dårlige effekter. Så de fleste af atleter tendens til at bruge anabolske type. Når du vælger anabolske steroider, vil de blokere for din muskelvæv for at opbygge kropsmasse ved at stimulere kroppen til at producere mere protein. Selv kan anabolske steroider opbygge muskler effektivt, men de har risikoen med steroider brug.

Baseret på laboratorieundersøgelse, steroider har potentiale til at skabe hormoner, der er lavet af kolesterol. De er kemisk testosteron, som er et mandligt kønshormon at bestemme kønsegenskab og reproduktiv. Testosteron har en del i musklen dannelsen af ​​mænd som hans styrke. For kvinder, kan bruge steroider producere en lille mængde af testosteron hormon til at opbygge muskler. Men du skal vide, de bivirkninger, der er muligt, du får fra at bruge steroider til at opbygge muskler.

Risikoen for at bruge steroider for at opbygge muskler kan opleve den bivirkning alt for lange forbrug i høj mængde. De kan forårsage psykiske problemer såsom, humørsvingninger, aggressivitet og depressioner. I fysisk, vil de trække sig sammen med dine fysiske forhold såsom leversygdom, skaldethed, bryst udvikling og seksuelle problemer som erektil dysfunktion og infertilitet. Så bør du være forsigtig med steroider effekter til at opbygge muskler.

Der er langsigtede fysiske virkninger af at tage steroider i muskeltræning. Disse er forskellige mellem mænd og kvinder. For mænd, der bruger steroider, kan de forårsage bivirkninger fysisk som følger: udvikling af brystkræft, rysten af ​​testikler og leversygdomme. Hvis kvinder bruger steroider i lang tids brug, vil de opleve nogle maskulinisering effekter såsom, unormale menstruationscyklus, uddybet stemmer og forstørret klitoris.

Vi ved alle, hvordan steroider opbygge muskler, og hvad er steroider effekter for vores sundhed? Du bør overveje at bruge steroider til at opbygge muskler, herunder kvinder, der ønsker at dyrke muskler. For kvinder, kan de føre udviklingsmæssige problemer i et foster, hvis gravid. De har også negative virkninger på menstruationscyklus og fertilitet.

Steroider bør kun anvendes til visse medicinske grunde under kræves af lægens recepter. Lægerne vil kontrollere steroider brug for at beskytte dit helbred mod de skadelige bivirkninger. Det bør være værd, hvis du går til gymnastik for at forbedre din evne i muskeltræning. Du kan vinde kropsmasse naturligt og gøre dig godt hver dag. Du kan balancere med den gode protein fra den mad, du spiser. Forstå, hvad din krop har brug for!

Hvis du ønsker at vide nærmere oplysninger om risikoen ved at bruge steroider for at opbygge muskler, kan du tale med din læge eller din træner. Diskuter hvordan steroider opbygge muskler, og hvad er de værd at bruge? Du vil finde de reelle steroider. Du skal bestemme, hvad der er de bedste metoder til at opbygge muskler uden steroider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>