A legjobb phentermine adag akkor meg kell tennie megfelelően

Ha azt szeretnénk, hogy phentermine, ismerve a pontos adagolás phentermine nagyon fontos. Tudja, hogy pontosan a dózis?

Phentermine hidrokloridot jelzi, mint a rövid távú (néhány héttel) kiegészítéseként egy rend súlycsökkentés alapuló gyakorlására, viselkedésmódosító és kalória a kezelése exogén elhízás betegek kezdeti testtömeg-index ≥ 30 kg / m2. Alapján a igényeket, a dózis függ a használat. Most nézzük meg, hogyan a megfelelő adagolás figyelembe phentermine.

Mi phentermine?

Fentermin az általános formája a márkás gyógyszerek, mint a Phen375, amelyeket a fogyás. Phentermine csökkenti az étvágyat, serkenti a szervezet kalóriát éget gyorsabban. Fastin, a korábbi márkanév phentermine, már nem kapható az Egyesült Államokban.

Phentermine szabályozott anyag, és csak akkor kell venni egy rövid ideig (legfeljebb három hét). Szedőknél phentermine is visszafogják kalóriát és próbálja gyakorolni, míg a gyógyszer szedését. Phentermine általában előírt emberek, akik nagyon túlsúlyos a testtömeg-index (BMI) nagyobb, mint 30.

Szokásos felnőtt dózis elhízás

A dózis 8 mg szájon át naponta 3-szor 30 perccel étkezés előtt 15-37,5 mg naponta egyszer szájon át reggeli előtt vagy 1 és 2 óra reggeli után. A felhasználás rövid távú (néhány héttel) kiegészítéseként egy rend súlycsökkentés alapuló gyakorlására, viselkedésmódosító, és kalória. Ez a kezelése exogén elhízás betegeknél kezdeti testtömeg indexe (BMI) 30 kg / m2 vagy nagyobb, vagy BMI 27 kg / m2 vagy nagyobb jelenlétében egyéb kockázati tényezők (pl, szabályozott magas vérnyomás, a cukorbetegség , hiperlipidémia).

Phentermine dózist és a beadási

Az adagolást egyedileg szerezni megfelelő választ a legalacsonyabb hatásos dózis. A szokásos felnőtt adag egy tabletta (37,5 mg) naponta, mint az orvos által előírt, beadása a reggeli előtt vagy 1 és 2 óra reggeli után. A dózist lehet beállítani, hogy a betegnek szükség. Egyes betegeknél, fél tabletta (18,75 mg) naponta megfelelő lehet, míg más esetekben kívánatos lehet, hogy fél tabletta (18,75 mg) naponta kétszer.

Mit kell tennie

Phentermine kapható rendszeres és orálisan oldódó tabletták és kapszulák egy sor erőssége, függően a márka. Meg kell előírt a lehető legalacsonyabb dózis. Azt is függhet az Ön állapotát és a testsúlyt.

Különböző márkájú Fentermin kell venni másképp, de általában phentermine a legjobb venni éhgyomorra egy órával étkezés előtt reggeli, vagy két órával étkezés után reggeli, annak megakadályozása, hogy megzavarják az alvást.

Phentermine márka vásárolni

Az ajánlott márka Fentermin vásárolni a Phen375. Ha rákattint a linkre, akkor kap benne a saját hivatalos honlapján. Ott, akkor kap útmutatást venni a tablettát rendesen. Akkor is kap a megfelelő eredeti termék garanciával. Különleges ajánlatok most elrendelő pirulák most.