A legjobb étvágycsökkentő tabletták meg kell vásárolni a magas biztonsági

Ön hajlandó elveszítené súlyát, és ellenőrzik az étvágyat? Olvasd el ezt a cikket, és megtalálja a legjobb étvágy ellenőrzésére tablettát.

Evés kisebb és mozog tovább az alapjai a fogyás, hogy tart. Egyes emberek, recept a fogyás szerek segíthetnek. Mielőtt a recept a fogyás gyógyszer, tájékoztassa orvosát a kórtörténetét. Ez magában foglalja a bármely allergia vagy egyéb körülmények, van; gyógyszerek vagy kiegészítőket szedése (akkor is, ha növényi vagy természetes); és hogy Ön terhes, szoptat, vagy tervezi, hogy teherbe esni hamarosan. Most, meg kell tudni, hogy a legjobb étvágy fogamzásgátló tabletták alkalmas és megfelelő az Ön számára.

5HTP: legjobb a hatékony étvágycsökkentő

5HTP jelentése 5-hidroxi-triptofán. Ez egy olyan típusú aminosav. Pontosabban, az aminosav L-triptofán alakítjuk 5HTP a szervezetben. 5HTP lehet szintetikusan előállított, vagy lehet származhatnak természetes forrásokból. Például, 5HTP a természetben előforduló jelentős szinten magvait Griffonia Simplicifolia. Ez a növény növekszik a nyugati afrikai országokban, például Ghánában, Elefántcsontparton, és Togo. A hagyományos terápiás alkalmazását ezekben az országokban, a levél és lé a növény lehet használni a sebek kezelésére és az idegek körülmények között, és mint afrodiziákum. Sok 5HTP termékek a piacon származnak koncentrált kivonatok Griffonia Simplicifolia.

Van 5HTP biztonságos?

Mivel ez egy természetesen előforduló vegyület a szervezetben, 5HTP többnyire biztonságos rövid távú használatra (legfeljebb 12 hét). Azonban azok a meglévő emésztőrendszeri problémák óvatosnak kell lenni, és beszéljen egy orvos, a jelentések szerint gyomor-bélrendszeri mellékhatások, beleértve a hányingert, hányást, hasi fájdalom és hasmenés. Továbbá, kerülje ezt a kiegészítést, ha már az antidepresszánsok (például SSRI vagy MAO-gátlók), vagy épp olyan mentális egészségügyi szakember a súlyos depresszió vagy bipoláris zavar. 5HTP már ismert, hogy növeli az öngyilkossági gondolatok.

Kutatása 5HTP fogyás

Az egyik klinikai vizsgálatban, egy adag 900 mg 5HTP vették napi 12 héten által elhízott betegeknél. Végén a tárgyalás, súlya csökkent átlagosan 1,7 kg (diétás megszorítások) és 3,3 kg (diéta). Egy másik tanulmány azt mutatta, hogy 750 mg 5HTP vett két hétig napi csökkent testtömeg, szénhidrát bevitelt, és a zsír bevitel túlsúlyos diabéteszes betegeknél.

Most már ismert, hogy a legjobb kiegészítő az étvágycsökkentő. Választott a tabletták 5HTP könnyű. Megtalálható és vásárolni ezt a terméket csak a hivatalos honlapján EvolutionSlimming. Most, hogy ezt a terméket kattintson az URL linket, amit nyújtanak itt. Lesz kap a speciális ajánlatot EvolutionSlimming, hogy a valódi 5HTP étvágycsökkentő tabletták.