5HTP táplálkozás: Hogyan előnyöket, és hogyan működik

Szeretné, hogy elveszítené súlyát egészségesen? Nos, ez a legnépszerűbb a 5HTP diéta. Olvasd el ezt a cikket tudni az étrend 5HTP.

Diétás az emberek erőfeszítést, hogy az ideális az egészséges szervezetben. Azonban, hogy az elhízás vezet, hogy elveszti súlyát jelentősen. Most azt fogjuk bemutatni, hogy a 5HTP csökkenti az étvágyat. Ez csökkentő étvágy ad eltérő eredményt a testén. Most olvastam ezt a cikket, hogy pontosan tudják a 5HTP diéta hihetetlen eredmény. Azt is találni, ahol vásárolni az eredeti termék.

Több, mint egy hangulat emlékeztető

Míg az előnyeit 5HTP hangulat már jól dokumentált, a legtöbb ember nincs tisztában a szerepe 5HTP már az étvágy szabályozásában és a súlyvesztés. Az érdekes megállapítás az volt, hogy a csoport-kiegészítés 5HTP jelentősen csökkentette a szénhidrát bevitel mintegy 350 gramm naponta 160 gramm naponta, és jelenteni magasabb jóllakottság (vagy teltségérzet) alacsonyabb szinten. Ezek az eredmények arra utalnak, 5HTP hasznos lehet fogyókúra kiegészítő azok számára, folyik az alacsony szénhidráttartalmú diéta miatt 5HTP képes utánozni a jól ismert hatásai a szénhidrátok emelése szerotonin szintjét az agyban.

Pótlás fogyás kutatási

A legfontosabb, 5HTP alkalmazták humán vizsgálatokban az elhízás kezelésére. Klinikai vizsgálatok támogatta a pozitív eredménye a fogyás és a jóllakottság amikor 5HTP kiegészítést adjuk. Egy tanulmány megállapította, hogy 5HTP csökkentette az összes napi kalória nélkül lelkiismeret érdekében, hogy lefogy bármelyik női résztvevők. Átlagos fogyás ebben az adott vizsgálat három font során öt hét.

Egy másik vizsgálatban a hathetes időszak nélkül étrendi korlátozás, és a második hat hét hozzáadásával 1200 kalóriás étrend. Volt egy jelentős növekedés fogyás résztvevők figyelembe a kiegészítést versus placebót kapott. Az átlagos fogyás volt 10,34 font az előbbi csoport és 2.28 font az utóbbi csoportba. A következtetés az volt, hogy 5HTP akció a jóllakottság központ az agyban okozott felhasználók számára, hogy kevesebb kalóriát étkezés; Ezért, fogyás történt.

Hogyan működik 5HTP segít a fogyásban?

Mint mondtuk, a szervezet termel ez a vegyi anyag. Ezután alakítjuk szerotonin. A szerotonin majd használni, hogy megfékezze az étvágyat és javítja a hangulatot … és a fogyásban. Ahhoz, hogy a legtöbb hasznot belőle, az orvosok ajánlják a tényleges 5HTP kiegészítést. Ha magasabb szerotonin szintet az agyban, az éhezés szertefoszlik, és hogy tényleg úgy érzi, teljesebb.

Ezzel a csodálatos terméket, akkor tényleg ezt a kiegészítést, hogy elnyomja az étvágyat. Ez a fajta jól kiegészíti az étrendi. Még az eredmény nem túl jelentős; ez adja a egészségesebb eredményt. Most, meg kell vásárolni az eredeti termék, amely megadja a megbízható eredményeket. Látogasson el a linkre itt, hogy közvetlenül a hivatalos honlapján 5HTP, a EvolutionSlimming. A terméket ezen az oldalon nagyon ajánlatos. Ők adnak a garancia a termékek különleges ajánlatokat. 

 5-HTP