5HTP recenzie: prezentare generală, beneficii, doză și efect secundar

În cazul în care doriți să obțineți beneficii speciale de 5HTP, trebuie să citiți această recenzie 5HTP. Aici este cea mai bună revizuire pentru a înțelege produsul.

Acesta va fi frumos dacă ar exista doar serotonina pastile am putea lua și simți mai bine? Dacă ați fost deprimat pentru un timp, șansele sunt că ați auzit vestea despre serotonina. Acest lucru include serotonina în componentele 5htp. Acum, puteți verifica recenziile de mai jos.

Ce este 5HTP?

5HTP este precursorul serotoninei, neurotransmițătorul uneori touted a fi responsabil pentru fericire. 5HTP este un mod simplu de a creste nivelul de serotonina creier ocolind etapa de limitare a vitezei, iar utilizatorii culege fie recompense sau pericolele legate de creșterea serotoninei cerebrale. 5HTP este un compus, care se transformă în serotonină din creier.

Serotonina este unul dintre principalii neurotransmițătorii implicați în fericire și anti-depresie. 5HTP a fost folosit cu succes pentru a restabili nivelul de serotonina din cele care ar putea suferi de nivelul serotoninei a scăzut, cum ar fi deprimat și a celor cu un nivel ridicat de inflamatie a corpului (de obicei, observate in sindromul metabolic).

beneficii pentru sănătate 5htp

Se crede stilul de viață agitat moderne de stres și de obiceiurile alimentare proaste scade nivelul de serotonina din organism. Este cunoscut faptul că iritabilitate, agresivitate, nervozitate, anxietate și cauza îngrijorătoare a corpului pentru a elibera serotonina. Acest lucru a serotoninei în 5HTP trebuie apoi să fie completate de către organismul din alimentele pe care le mananci. Cu toate acestea, serotonina nu se gaseste in cantitati mari, in cele mai multe diete.

Așa că, corpul trebuie să o face în sine din produsele alimentare care conțin L-triptofan, cum ar fi ciocolata, ovăz, banane, curmale uscate, lapte, iaurt, brânză de vaci, carne, pește, curcan, pui, susan, năut, și arahide. Mulți oameni, prin urmare, își doresc alimentele enumerate (grăsimi și carbohidrați), în special atunci când a subliniat, provocând creșterea în greutate, depresie, dureri de cap, si dureri musculare.

Cum să luați

O doză tipică de 5HTP este în intervalul de 300-500 mg, administrat fie o dată pe zi sau în doze divizate. Dozele mai mici pot fi, de asemenea, eficiente, cu toate că, de obicei, atunci când este cuplat cu alte substanțe.

Pentru reducerea aportului de alimente, 5HTP trebuie luat cu o masă, deoarece crește sațietatea de la ingestia de alimente (mai degrabă decât reducerea apetitului / foame).

Efecte secundare

În unele studii care, apare suprimarea apetitului înregistra cu suplimentarea 5HTP greață care trebuie raportate la frecvențe mai mari decât cele cu placebo, cu toate că unele intervenții nota acest lucru ca singurul efect secundar relevant. Studiile pe termen scurt tind să se constate că greață persistă pe tot parcursul perioadei de studiu în timp ce cei care extind dincolo de trei săptămâni că rapoartele de greață tind să scadă în acest moment de timp.

Bazat pe comentarii, puteți pune încredere pentru a lua suplimentul cu 5HTP. Cu toate acestea, există multe suplimente inclusiv 5HTP. Prin urmare, trebuie să alegeți cel recomandat. 5htp din EvolutionSlimming este cea mai bună alegere pentru produsul original și oferte speciale. Doar să faceți clic pe link-ul și veți fi redirecționat către site-ul lor oficial. Puteți comanda și de a face o consultare pe site-ul web.