5HTP recension: översikt, förmåner, dos, och bieffekt

Om du vill få särskilda förmåner av 5HTP, måste du läsa denna 5HTP översyn. Här är den bästa översyn att förstå produkten.

Det kommer att vara trevligt om det fanns bara serotonin piller vi kunde ta och må bättre? Om du har varit deprimerad under en tid, är chansen att du har hört nyheten om serotonin. Denna serotonin ingår i 5HTP komponenter. Nu kan du kontrollera recensioner nedan.

Vad är 5HTP?

5HTP är föregångaren till serotonin, signalsubstans ibland tippad att vara ansvarig för lycka. 5HTP är ett enkelt sätt att öka hjärnans serotoninnivåerna genom att kringgå det hastighetsbegränsande steget, och användarna skörda antingen belöningar eller riskerna med ökad hjärn serotonin. 5HTP är en förening, som får omvandlas till serotonin i hjärnan.

Serotonin är en av de viktigaste neurotransmittorerna är involverade i lycka och anti-depression. 5HTP har använts med framgång för att återställa serotoninnivåerna i dem som kan drabbas av minskade serotoninnivåer, såsom deprimerad och de med höga nivåer av kroppen inflammation (typiskt sett i det metabola syndromet).

hälsofördelar 5HTP

Det är tänkt den hektiska moderna livsstil stress och dåliga matvanor sänker serotoninnivåerna i kroppen. Det är känt att irritabilitet, aggression, otålighet, ångest och oroande orsak kroppen att släppa serotonin. Denna serotonin i 5HTP behöver då fyllas av kroppen från den mat du äter. Emellertid är serotonin inte finns i stora mängder i de flesta dieter.

Så är fallet, har kroppen för att gör det sig från livsmedel som innehåller L-tryptofan, såsom choklad, havre, bananer, torkade dadlar, mjölk, yoghurt, färskost, kött, fisk, kalkon, kyckling, sesam, kikärter, och jordnötter. Många människor, därför ber de livsmedel som förtecknas (fett och kolhydrater), särskilt när du är stressad, orsakar viktökning, depression, huvudvärk, och muskelvärk.

Hur du tar

En typisk dos av 5HTP är i intervallet av från 300 till 500 mg, tas antingen en gång dagligen eller i uppdelade doser. Lägre doser kan också vara effektiv, men oftast ihopkopplade när med andra ämnen.

För att minska födointag, bör 5HTP tas med en måltid eftersom det ökar mättnadskänslan från födointag (snarare än att minska aptiten / hunger).

Bieffekter

I några studier som rekord aptitnedsättning med 5HTP tillskott, verkar illamående rapporteras vid högre frekvenser än placebo, även om vissa insatser noterar detta som den enda relevanta bieffekt. Korttidsstudier tenderar att notera att illamående kvarstår under hela studieperioden medan de expanderande än tre veckor notera att rapporter om illamående tenderar att minska vid denna tidpunkt.

Baserat på recensioner, kan du sätta tillit att ta tillägget med 5HTP. Men det finns många kosttillskott inklusive 5HTP. Därför måste du välja den rekommenderade. Den 5HTP från EvolutionSlimming är det bästa valet för den ursprungliga produkten och specialerbjudanden. Klicka bara på länken och du kommer att omdirigeras till deras officiella hemsida. Du kan beställa och göra samråd på webbplatsen.