5HTP kost: Hvordan fordele og hvordan det virker

Vil du tabe nogle vægt sundt? Tja, det er populært om 5htp kostvaner. Læs denne artikel for at vide kosten med 5htp.

Kosten er mennesker indsats for at få deres ideelle sund krop. Dog vil være fedme føre dig til at miste vægt betydeligt. Nu, vil vi forklare, hvordan 5htp kan reducere din appetit. Denne suppressant for appetit vil give et andet resultat på din krop. Nu, læse denne artikel for at vide præcis de 5htp kost med en utrolig resultat. Du kan også finde hvor at købe det originale produkt.

Mere end en stemning booster

Mens fordelene ved 5htp på humør er veldokumenteret, de fleste mennesker er uvidende om, hvilken rolle 5htp har på appetitregulering og vægttab. Det interessante fund af denne undersøgelse var, at gruppen supplere med 5htp betydeligt reduceret deres indtag af kulhydrater fra omkring 350 gram om dagen til 160 gram om dagen og rapporteret højere niveauer af mæthed (eller fylde) på det lavere niveau. Disse resultater tyder 5HTP kan være en nyttig diæt supplement for dem at gå på en low-carb diæt, grundet 5HTP evne til at efterligne de velkendte virkninger kulhydrater har på hæve serotonin i hjernen.

Tilskud til vægttab forskning

Vigtigst, 5HTP er blevet påført på humane studier til behandling af fedme. Kliniske forsøg har støttet de positive resultater af vægttab og mæthed, når 5htp tilskud blev administreret. Et studie konkluderede, at 5HTP reducerede det samlede antal daglige kalorier uden samvittighed indsats for at tabe ved enhver af de kvindelige deltagere. Gennemsnitligt vægttab i denne særlige undersøgelse var tre pounds i løbet af fem uger.

En anden undersøgelse omfattede en periode på seks uger uden kostbegrænsninger og den anden seks uger med tilføjelse af en 1200 kalorieindhold kost. Der var en markant stigning i vægttab af deltagere tage supplere versus dem fik placebo. Det gennemsnitlige vægttab var 10.34 pounds for førstnævnte gruppe og 2,28 pounds for den sidstnævnte gruppe. Konklusionen på denne undersøgelse var, at 5htp handling på mæthed center i hjernen forårsaget brugere til at tage i færre kalorier på måltider; dermed vægttab indtraf.

Hvordan 5htp hjælpe dig med at tabe?

Som vi sagde, din krop faktisk producerer dette kemikalie. Det er derefter omdannet til serotonin. Serotonin bruges derefter til at bremse din appetit og forbedre dit humør … og du mister vægt. For at få mest gavn af det, læger anbefaler en egentlig 5htp supplement. Når du har højere niveauer af serotonin i din hjerne, din sult forsvinder, og du faktisk føler fyldigere.

Med dette fantastiske produkt, kan du virkelig tage dette supplement til at undertrykke din appetit. Det er lidt et godt supplement til kosten. Selv resultatet er ikke for stor; Det vil give sundere resultat. Nu, skal du købe det originale produkt, der giver betroede resultater. Besøg linket her for at direkte til den officielle hjemmeside for 5htp, den EvolutionSlimming. Produktet fra dette websted er meget anbefalelsesværdig. De vil give garanti for produkter med særlige tilbud.