5HTP in drug test beoordeling voor vertrouwde gebruik en interactie

Veel mensen nemen een supplement met 5HTP om hun angst en andere depressie en gewichten te verlichten. Hier leggen we de 5HTP in een drugtest.

Potentiële 5HTP bijwerkingen zijn een belangrijke factor om te overwegen alvorens deze stemming verbeteren supplement. 5HTP (5-HTP of oxitriptan) is een natuurlijk supplement dat mensen vaak te gebruiken voor het stimuleren van de stemming, het verbeteren van de slaap, en voor angst en depressie. Dit artikel geeft u de reviews van de tests en onderzoek gedaan met betrekking tot deze 5HTP geven.

Wat is precies 5HTP?

L-5-hydroxytryptofaan (5-HTP) is de directe precursor van serotonine. Het is gemakkelijk gesynthetiseerd in serotonine zonder biochemische feedback. Deze voedingsstof heeft een grote en sterke aanhang die pleiten overdreven en onjuiste conclusies betreffende de effectiviteit bij de behandeling van depressie en een aantal andere serotonine gerelateerde ziekten. Deze beweringen worden niet ondersteund door de wetenschap. Onder streng onderzoek kan 5HTP een contra-indicatie voor depressie in een aantal van de patiënten voor wie de initiatiefnemers van 5HTP pleiten voor het gebruik ervan.

Zijn er bezorgdheid over de veiligheid?

5HTP is mogelijk toch veilig bij het nemen via de mond gepast. 5HTP is veilig gebruikt in doseringen tot 400 mg per dag voor maximaal een jaar. Echter, sommige mensen die het hebben genomen een aandoening genaamd eosinofilie-myalgie syndroom (EMS), een ernstige aandoening waarbij extreem gevoelige spieren (myalgie) en bloedafwijkingen (eosinofilie) ontwikkeld. Sommige mensen denken dat EMS kan worden veroorzaakt door een toevallige ingrediënt of verontreiniging in sommige 5HTP producten. Echter, er is onvoldoende wetenschappelijk bewijs om te weten of EMS wordt veroorzaakt door 5HTP, een verontreiniging, of een andere factor. Totdat er meer bekend is, moet 5HTP voorzichtigheid te worden gebruikt.

Test van 5HTP

5HTP zeer betrouwbaar bij het verhogen van serotonine. 5HTP daadwerkelijk wordt gebruikt als een klinische test om de potentie van drugs beoordelen. Het verwijst naar serotonine beïnvloeden (door het koppelen van een experimenteel geneesmiddel met 5HTP serotonine syndroom of serotonine toxiciteit induceren. Men kan zien hoeveel dat drugs verergert serotonine biosynthese of de biologische beschikbaarheid door te zien hoe veel van een 5HTP dosering noodzakelijk is om het syndroom veroorzaken. De lagere dosis duidt op hogere geneesmiddelsterkte). Deze test staat bekend als het syndroom 5HTP geïnduceerde proef.

Dus nu, dit is klinisch getest met een aantal studies met behulp van de 5HTP. Echter, je moet bezighouden met de vertrouwde en authentieke producten. Hier bieden we de oorspronkelijke 5HTP de aanbevolen supplement van EvolutionSlimming. U kunt de 5HTP aanvulling op de officiële website EvolutionSlimming kopen. Via de link hier kunt u een bezoek aan de pagina om te registreren en te kopen het supplement.