5HTP în curs de revizuire test de droguri pentru utilizare de încredere și interacțiune

Mulți oameni iau un supliment cu 5HTP pentru a ameliora anxietatea lor și alte depresie și greutăți. Aici vom explica 5htp într-un test de droguri.

Posibile efecte secundare 5HTP sunt un factor important să ia în considerare înainte de a lua această stare de spirit îmbunătățirea supliment. 5HTP (5-hidroxytriptofan sau oxitriptanului) este un supliment natural pe care oamenii folosesc adesea pentru a stimula starea de spirit, îmbunătățirea somnului, precum si pentru anxietate si depresie. Acest articol vă va da recenziile testelor și cercetărilor efectuate cu privire la acest 5HTP.

Ce anume este 5HTP?

L-5-hidroxitriptofan (5HTP) este precursorul imediat al serotoninei. Este ușor de sintetizat în serotonină fără reacție biochimică. Acest nutrient are un număr mare și puternic, care susțin afirmații exagerate și inexacte cu privire la eficacitatea sa în tratamentul depresiei și o serie de alte boli legate de serotonină. Aceste afirmații nu sunt susținute de știință. Sub o examinare atentă, 5HTP poate fi contraindicat pentru depresie la unele dintre foarte pacienți pentru care promotorii 5HTP susțin utilizarea acestuia.

Există probleme de siguranță?

5HTP este POSIBIL SAFE atunci când se iau pe cale orală adecvată. 5HTP a fost utilizat în condiții de siguranță, în doze de până la 400 mg pe zi timp de până la un an. Cu toate acestea, unii oameni care l-au luat au dezvoltat un sindrom boala numita eozinofilie-mialgie (EMS), o afectiune grava care implica sensibilitate extremă musculară (mialgie) și anomalii ale sângelui (eozinofilie). Unii oameni cred că EMS ar putea fi cauzate de un ingredient accidentale sau contaminanți în anumite produse 5htp. Cu toate acestea, nu există suficiente dovezi științifice pentru a ști dacă EMS este cauzată de 5HTP, un contaminant, sau un alt factor. Până când se cunoaște mai mult, 5HTP trebuie utilizat cu precauție.

Testarea 5HTP

5HTP este foarte de incredere in cresterea nivelului de serotonina. 5HTP este de fapt folosit ca un test clinic pentru a judeca potenta de droguri. Se referă la afecta nivelul serotoninei (prin asocierea unui medicament experimental cu 5HTP pentru a induce sindromul serotoninergic sau toxicitate serotonina. Se poate vedea cât de mult faptul că de droguri exacerbează biosinteză serotoninei sau biodisponibilitate văzând cât de mult a unei doze 5HTP este necesară pentru a induce sindromul. doză mai mică indică o concentrație mai mare de droguri). Acest test este cunoscut sub numele de 5HTP indus testul sindrom.

Deci, acum, acest lucru este testat clinic cu unele studii folosind 5htp. Cu toate acestea, trebuie să vă preocupe produsele de încredere și autentice. Aici, noi oferim 5htp original, ca supliment recomandat din EvolutionSlimming. Poti cumpara suplimentul 5HTP de pe site-ul oficial EvolutionSlimming. Prin intermediul link-ul de aici, puteți vizita pagina pentru a înregistra și cumpăra supliment.