5HTP i narkotika-test anmeldelse af betroede brug og interaktion

Mange mennesker tager et supplement med 5htp at lindre deres angst og andre depression og vægte. Her forklarer vi 5htp i en narkotika-test.

Potentielle 5HTP bivirkninger er en vigtig faktor til at overveje, før du tager denne stemning øge supplement. 5htp (5-hydroxytryptophan eller oxitriptan) er et naturligt supplement, som folk ofte bruger til at øge stemningen, forbedre søvn, og for angst og depression. Denne artikel vil give dig anmeldelser af testene og forskning vedrørende denne 5htp.

Hvad er præcis 5htp?

L-5-hydroxytryptophan (5HTP) er den umiddelbare precursor for serotonin. Den er let syntetiseres til serotonin uden biokemisk feedback. Dette næringsstof har en stor og stærk følgende, der går ind for overdrevne og ukorrekte påstande om dets effektivitet i behandlingen af ​​depression og en række andre serotonin-relaterede sygdomme. Disse påstande er ikke understøttet af videnskaben. Under nærmere undersøgelse, kan 5htp være kontraindiceret for depression i nogle af de meget patienter, for hvem initiativtagere til 5htp går ind brugen.

Er der sikkerhedsproblemer?

5htp er muligvis SAFE når man tager gennem munden korrekt. 5HTP er blevet anvendt sikkert i doser på op til 400 mg dagligt i op til et år. Men nogle mennesker, der har taget det udviklet en tilstand kaldet eosinofili-myalgi syndrom (EMS), en alvorlig tilstand, der involverer ekstrem muskelømhed (myalgi) og blod abnormiteter (eosinofili). Nogle mennesker tror, ​​EMS kan være forårsaget af en utilsigtet ingrediens eller forurenende i nogle 5htp produkter. Men der er ikke tilstrækkelig videnskabelig dokumentation til at vide, om EMS er forårsaget af 5htp, en forurening, eller en anden faktor. Indtil der foreligger mere, bør 5htp anvendes med forsigtighed.

Test af 5HTP

5htp er meget pålidelig i stigende serotonin-niveauet. 5HTP faktisk anvendes som en klinisk test til at bedømme styrken af ​​narkotika. Det refererer til at påvirke serotonin (ved parring en eksperimentel lægemiddel med 5htp at fremkalde serotoninsyndrom eller serotonin toksicitet. Man kan se, hvor meget, at narkotika forværrer serotonin biosyntese eller biotilgængelighed ved at se, hvor meget af et 5htp dosis er nødvendig for at fremkalde syndromet. Det lavere dosis indikerer højere lægemiddel potens). Denne test er kendt som 5HTP inducerede syndrom test.

Så nu er dette klinisk testet med nogle undersøgelser under anvendelse af 5HTP. Du skal dog vedrøre de betroede og ægte produkter. Her tilbyder vi den oprindelige 5htp som den anbefalede supplement fra EvolutionSlimming. Du kan købe 5htp supplement på den officielle EvolutionSlimming hjemmeside. Gennem linket her, kan du besøge siden for at registrere og købe tillægget.