5HTP i dopingtest anmeldelse for klarert bruk og interaksjon

Mange tar et supplement med 5HTP å avlaste sin angst og andre depresjoner og vekter. Her forklarer vi 5HTP i en dopingtest.

Potensielle 5HTP bivirkninger er en viktig faktor å vurdere før du tar denne stemningen styrke supplement. 5htp (5-hydroxytryptophan eller Oxitriptan) er et naturlig supplement som folk ofte bruker for å forsterke stemningen, styrke søvn, og for angst og depresjon. Denne artikkelen vil gi deg vurderingene av testene og forskning gjort vedrørende denne 5HTP.

Hva er egentlig 5htp?

L-5-hydroksytryptofan (5HTP) er den umiddelbare forløper for serotonin. Det er lett syntetiseres til serotonin uten biokjemiske tilbakemeldinger. Dette næringsstoffet har en stor og sterk følgende som forsvarer overdrevne og unøyaktige krav i forbindelse med dens effektivitet ved behandling av depresjon og en rekke andre serotonin-relaterte sykdommer. Disse påstandene er ikke støttet av vitenskapen. Under nøye undersøkelse, kan 5HTP være kontraindisert for depresjon i noen av de aller pasienter som arrangører av 5HTP forsvarer bruken.

Er det sikkerhetsmessige bekymringer?

5HTP er muligens SAFE når du tar av munnen på riktig måte. 5htp har blitt brukt trygt i doser på opptil 400 mg daglig i inntil ett år. Imidlertid har enkelte mennesker som har tatt det utviklet en tilstand som kalles eosinofili-myalgi syndrom (EMS), en alvorlig tilstand som involverer ekstrem muskelømhet (myalgi) og unormale blodverdier (eosinofili). Noen mennesker tror EMS kan være forårsaket av en tilfeldig ingrediens eller forurensning i noen 5htp produkter. Det er imidlertid ikke nok vitenskapelig bevis for å vite om EMS er forårsaket av 5HTP, en forurensning, eller noen annen faktor. Inntil mer er kjent, bør 5HTP brukes med forsiktighet.

Test av 5HTP

5HTP er veldig pålitelig i å øke serotoninnivået. 5HTP faktisk brukes som en klinisk test for å vurdere styrken av narkotika. Det refererer til påvirke serotonin (ved sammenkobling et eksperimentelt medikament med 5HTP å indusere serotonergt syndrom eller serotonin toksisitet. Man kan se hvor mye som legemiddel forverrer serotonin biosyntese eller biotilgjengelighet ved å se hvor mye av en 5HTP dose er nødvendig for å indusere syndrom. Den lavere dose er en indikasjon på høyere medikament-potens). Denne test er kjent som 5HTP induserte syndrom test.

Så nå, dette er klinisk testet med noen studier som bruker 5HTP. Du må imidlertid bekymring med troverdige og ekte produkter. Her tilbyr vi den opprinnelige 5HTP som den anbefalte supplement fra EvolutionSlimming. Du kan kjøpe 5htp supplement på den offisielle EvolutionSlimming nettsiden. Via lenken her, kan du besøke siden for å registrere og kjøpe supplement. 

 5-HTP