5htp gennemgang: overblik, fordele, dosis, og bivirkning

Hvis du ønsker at få særlige fordele 5htp, skal du læse denne 5htp gennemgang. Her er den bedste gennemgang at forstå produktet.

Det vil være rart, hvis der bare var serotonin piller vi kunne tage og føle sig bedre? Hvis du har været deprimeret i et stykke tid, chancer er du har hørt nyheden om serotonin. Denne serotonin omfatter i 5htp komponenter. Nu kan du tjekke de anmeldelser nedenfor.

Hvad er 5HTP?

5htp er forstadiet til serotonin, neurotransmitteren undertiden udråbt til at være ansvarlig for lykke. 5htp er en enkel måde at øge hjernens serotonin niveauer ved at forbigå det hastighedsbegrænsende trin, og brugerne høste enten belønninger eller farerne ved øget hjernens serotonin. 5HTP er en forbindelse, der bliver omdannet til serotonin i hjernen.

Serotonin er en af ​​de vigtigste neurotransmittere involveret i lykke og anti-depression. 5HTP er blevet anvendt med succes til at genoprette serotonin niveauer i dem, der kan lide af nedsat serotonin niveauer, såsom deprimeret og dem med høje niveauer af kroppens inflammation (typisk ses i metabolisk syndrom).

5HTP sundhedsmæssige fordele

Det menes den hektiske moderne livsstil med stress og dårlige spisevaner sænker serotonin niveauer i kroppen. Det vides, at irritabilitet, aggression, utålmodighed, angst og foruroligende årsag kroppen til at frigive serotonin. Denne serotonin i 5htp skal så suppleres af kroppen fra den mad, du spiser. Imidlertid er serotonin ikke fundet i store mængder i de fleste diæter.

Så kroppen har at gør det selv fra fødevarer, der indeholder L-tryptophan, såsom chokolade, havre, bananer, tørrede datoer, mælk, yoghurt, hytteost, kød, fisk, kalkun, kylling, sesam, kikærter, og jordnødder. Mange mennesker, derfor tørster de fødevarer, der er anført (fedt og kulhydrater), især når understregede, forårsager vægtøgning, depression, hovedpine, og muskelsmerter.

Sådan skal du tage

En typisk dosis af 5HTP er i området på 300-500 mg, taget enten én gang dagligt eller i delte doser. Lavere doser kan også være effektive, selv om der normalt når parret med andre stoffer.

For at reducere fødeindtagelse, bør 5htp tages med et måltid, da det øger mæthed fra fødeindtagelse (snarere end at reducere appetit / sult).

Bivirkninger

I nogle undersøgelser, rekord appetit undertrykkelse med 5htp tilskud, vises kvalme skal indberettes ved højere frekvenser end placebo, selv om nogle interventioner notere dette som det eneste relevante bivirkning. Kortsigtede undersøgelser tendens til at bemærke, at kvalme fortsætter gennem hele undersøgelsesperioden, mens dem, der udvider ud over tre uger Bemærk, at indberetninger om kvalme tendens til at falde på dette tidspunkt.

Baseret på de anmeldelser, kan du sætte tillid til at tage tillægget med 5htp. Men der er mange kosttilskud, herunder 5HTP. Derfor skal du vælge den anbefalede. Den 5HTP fra EvolutionSlimming er det bedste valg for sin oprindelige produkt og særlige tilbud. Bare klik på linket, og du vil blive omdirigeret til deres officielle hjemmeside. Du kan bestille og gøre høring på hjemmesiden.