5HTP felülvizsgálat: áttekintés, előnyök, dózis, és mellékhatás

Ha azt szeretnénk, hogy a különleges előnyöket 5HTP, el kell olvasni ezt a 5HTP felülvizsgálatát. Itt a legjobb felülvizsgálata, hogy megértsék a termék.

Ez lesz szép, ha éppen a szerotonin tabletták tudtunk venni, és jobban érzi magát? Ha már depressziós egy darabig, jó esélye van, hogy hallotta a híreket a szerotonin. Ez szerotonin tartalmazza a 5HTP alkatrészeket. Most, akkor ellenőrizze a véleménye az alábbiakban.

Mi 5HTP?

5HTP az előfutára a szerotonin, a neurotranszmitter néha kikiáltják felelős boldogságot. 5HTP egy egyszerű módja, hogy növelje az agy szerotonin szintjét kikerülésével a sebességkorlátozó lépést, és a felhasználók arat akár a jutalom vagy a veszélyek a megnövekedett agyi szerotonin. 5HTP olyan vegyület, amely kerül át a szerotonin az agyban.

Szerotonin az egyik fő neurotranszmitter részt boldogság és anti-depresszió. 5HTP óta használják sikerrel helyreállítani szerotonin szintjét az esetlegesen szenvednek csökkent szerotonin-szintet, például a depressziós és azok, ahol magas a test gyulladás (jellemzően látható metabolikus szindróma).

5HTP egészségügyi előnyei

Úgy gondolják, a hektikus modern életstílus a stressz és a rossz étkezési szokások csökkenti a szerotonin szintjét a szervezetben. Ismeretes, hogy az ingerlékenység, agresszió, türelmetlenség, szorongás és aggasztó okozhat a szervezetben, hogy kiadja a szerotonin. Ez szerotonin 5HTP majd újra kell tölteni a test által az étel, amit eszik. Azonban a szerotonin nem található nagy mennyiségben a legtöbb étrendben.

Tehát a test, hogy teszi magát tartalmazó élelmiszerekre, L-triptofán, mint a csokoládé, a zab, a banán, aszalt datolya, tej, joghurt, túró, hús, hal, pulyka, csirke, szezámmag, csicseriborsó, és a mogyorót. Sokan ezért vágynak a felsorolt ​​élelmiszerek (zsírok és szénhidrátok), különösen akkor, amikor hangsúlyozta, ami súlygyarapodás, depresszió, fejfájás és izomfájdalom.

Hogyan kell szedni

Egy tipikus dózisa 5HTP tartományban van 300-500 mg venni akár naponta egyszer vagy osztott dózisokban. Alacsonyabb dózisok is hatékonyak, bár általában, ha párosul egyéb anyagok.

A táplálékfelvétel csökkentésénél, 5HTP kell bevenni étkezés, mivel növeli a jóllakottság származó táplálékfelvétel (ahelyett, hogy csökkentené az étvágy / éhség).

Mellékhatások

Egyes vizsgálatok eredménye étvágycsökkentő együtt 5HTP pótlás, hányinger úgy tűnik, hogy jelentett a magasabb frekvenciákon, mint a placebo, bár egyes beavatkozások, vegye figyelembe ezt az egyetlen lényeges mellékhatás. A rövid távú vizsgálatok többsége megjegyezni, hogy a hányinger is fennáll a vizsgálati időszak alatt, míg az túlmutató három hét figyelmét, hogy a jelentések a hányinger is csökkenő tendenciát mutat ebben az időpontban.

Alapján az értékelés, akkor tegye a bizalmat, hogy a kiegészítést 5HTP. Vannak azonban olyan sok kiegészítőkre, beleértve 5HTP. Ezért meg kell választani az ajánlott egyet. A 5HTP származó EvolutionSlimming a legjobb választás, az eredeti termék és a különleges ajánlatokat. Csak kattints a linkre, és akkor lesz irányítva a saját hivatalos honlapján. Rendelhető, és nem konzultáció a honlapon.