5HTP dietter: Hvordan fordeler og hvordan det fungerer

Ønsker du å gå ned i vekt sunt? Vel, er det populært om 5htp dietter. Les denne artikkelen for å vite dietten med 5HTP.

Fôr er folk innsats for å få sin ideelle sunn kropp. Imidlertid vil være fedme føre til at du mister vekt betydelig. Nå vil vi forklare hvordan 5htp kan redusere appetitten. Dette suppressant for appetitt vil gi et annet resultat på kroppen din. Nå, kan du lese denne artikkelen for å vite nøyaktig 5htp dietter med en utrolig resultat. Du kan også finne hvor du skal kjøpe det opprinnelige produktet.

Mer enn en stemning booster

Selv om fordelene ved 5htp på humør er godt dokumentert, folk flest er uvitende om den rollen 5HTP har på appetittregulering og vekttap. Det interessante funn i denne studien var at gruppen supplere med 5HTP betydelig redusert karbohydratinntak fra rundt 350 gram per dag til 160 gram per dag, og rapporterte høyere nivåer av metthet (eller fylde) på lavere nivå. Disse funnene tyder 5htp kan være et nyttig slanking supplement for de som skal på en lav-carb diett, på grunn av 5HTP evne til å etterligne kjente effekter karbohydrater har på å heve serotoninnivået i hjernen.

Tilskudd for vekttap forskning

Viktigst, 5HTP har blitt brukt til humane studier i behandling av fedme. Kliniske studier har støttet det positive utfallet av vekttap og metthetsfølelse når 5HTP tilskudd ble gitt. En studie konkluderte med at 5HTP redusert det totale antall daglige kalorier uten samvittighet for å gå ned i vekt av noen av de kvinnelige deltakerne. Gjennomsnittlig vekttap i denne studien var tre pounds i løpet av fem uker.

En annen studie involverte en seks ukers periode uten kosttilskudd begrensning og den andre seks uker med tillegg av en 1200-kalori diett. Det var en markant økning i vekttap deltakere tar supplement versus de som fikk placebo. Gjennomsnittlig vekttap var 10.34 pounds for førstnevnte gruppe og 2,28 pounds for sistnevnte gruppe. Konklusjonen av denne studien var at 5HTP handling på satiety senter i hjernen forårsaket brukere å ta inn færre kalorier til måltidene; følgelig oppsto vekttap.

Hvordan 5HTP hjelpe deg ned i vekt?

Som vi sa, kroppen produserer faktisk dette kjemikaliet. Det blir deretter omdannet til serotonin. Den serotonin blir så brukt til å dempe appetitten og forbedre humøret … og du taper vekt. For å få mest mulig nytte av det, er leger å anbefale en faktisk 5htp supplement. Når du har høyere nivåer av serotonin i hjernen din, forsvinner sult og du faktisk føle fyldigere.

Med dette fantastiske produktet, kan du virkelig ta dette tillegget for å undertrykke appetitten. Det er slags et godt supplement for kosttilskudd. Selv resultatet er ikke altfor betydnings; det vil gi sunnere resultat. Nå må du kjøpe det opprinnelige produktet som gir pålitelige resultater. Besøk linken her for å henvise til den offisielle nettsiden til 5HTP, den EvolutionSlimming. Produktet fra dette nettstedet er meget tilrådelig. De vil gi garanti på produktene med spesialtilbud.