5HTP anmeldelse: oversikt, fordeler dose, og bivirkning

Hvis du ønsker å få spesielle fordeler med 5HTP, må du lese denne 5HTP anmeldelse. Her er den beste anmeldelsen for å forstå produktet.

Det vil være fint om det var bare serotonin piller vi kunne ta og føle deg bedre? Hvis du har vært deprimert en stund, sjansene er du har hørt nyheten om serotonin. Dette serotonin medregner i 5htp komponenter. Nå kan du sjekke vurderinger nedenfor.

Hva er 5HTP?

5HTP er forløperen til serotonin, signalstoffet noen ganger spioneringen å være ansvarlig for lykke. 5HTP er en enkel måte å øke hjernens serotoninnivået ved å omgå den hastighetsbegrensende trinn, og brukere høste enten belønning eller farene ved økt hjernen serotonin. 5HTP er en forbindelse som blir omdannet til serotonin i hjernen.

Serotonin er en av de viktigste neurotransmittere som er involvert i lykke og anti-depresjon. 5HTP har vært brukt med hell for å gjenopprette serotoninnivåene i de som lider av redusert serotonin nivåer, som for eksempel den deprimerte og de med høye nivåer av inflammasjon (typisk sett i metabolsk syndrom).

5HTP helsemessige fordeler

Det er antatt hektisk moderne livsstil med stress og dårlige matvaner senker serotonin i kroppen. Det er kjent at irritabilitet, aggresjon, utålmodighet, angst og bekymring føre til at kroppen til å frigjøre serotonin. Dette serotonin i 5HTP må deretter fornyes av kroppen fra maten du spiser. Imidlertid er serotonin ikke finnes i store mengder i de fleste dietter.

Så, har kroppen til å gjør det selv fra matvarer som inneholder L-tryptofan, som for eksempel sjokolade, havre, bananer, tørket datoer, melk, yoghurt, cottage cheese, kjøtt, fisk, kalkun, kylling, sesamfrø, kikerter og peanøtter. Mange mennesker, derfor krever de matvarer listet (fett og karbohydrater), spesielt når stresset, forårsaker vektøkning, depresjon, hodepine og muskelsmerter.

Hvordan ta

En typisk dose av 5HTP er i området fra 300-500 mg, tatt enten en gang daglig eller i oppdelte doser. Lavere doser kan også være effektive, men vanligvis da sammen med andre stoffer.

For å redusere matinntaket, bør 5HTP tas med et måltid som det øker metthetsfølelse fra matinntak (snarere enn å redusere appetitten / sult).

Bivirkninger

I noen studier som tar opp appetitt undertrykkelse med 5HTP tilskudd, vises kvalme å bli rapportert på høyere frekvenser enn placebo, selv om enkelte tiltak oppmerksom på dette som den eneste relevante bivirkning. Kortsiktige studier har en tendens til å være oppmerksom på at kvalme vedvarer gjennom hele studieperioden, mens de vokser utover tre uker oppmerksom på at rapporter om kvalme tendens til å avta på dette tidspunkt.

Basert på vurderinger, kan du sette tillit til å ta tilskudd med 5HTP. Men det er mange kosttilskudd, inkludert 5HTP. Derfor må du velge den anbefalte. Den 5HTP fra EvolutionSlimming er det beste valget for sin opprinnelige produktet og spesielle tilbud. Bare klikk på linken og du vil bli omdirigert til deres offisielle hjemmeside. Du kan bestille og gjøre konsultasjon på nettstedet.