5HTP allergia okai és módja, hogy megakadályozzák

5HTP számos előnye van, hogy az egészségre. Azonban, hogyan van az 5HTP allergia? Keresse meg az értékelés és a legjobb kiegészítés érte.

Vannak, akik esetleg csak próbáltam figyelembe a kiegészítést együtt 5HTP. Ahogy a többiek, akkor lesz a legjobb előnyöket a szorongás, a stressz enyhítésére, depresszió, éjszakai alvás, és étvágycsökkentő. Azonban, ha van némi allergiás a tartalmát 5HTP, szükség lehet néhány más feltételekkel. Most, el kell olvasni ezt a cikket tudni még a termék teszi allergiás, vagy sem.

5HTP allergia

Az allergia megvalósítható 5HTP. Ezek formájában fordulnak elő bőrének és csalánkiütés pattanások. Ennek oka az lehet az allergiás reakció, hogy a növény, hogy a kiegészítés nyert, extra inkább, mint a kiegészítést is. Amellett, hogy a kaptárak, kitörési, az utaló 5HTP allergia viszketés, duzzanat, valamint a probléma a légzés.

Eozinofil myalgia szindróma

Bár az 5HTP nem bizonyították okoz eozinofil myalgia szindróma, a szindróma van társítva, mint egy potenciális mellékhatás az anyag. EMS kapcsolatos tünetek a bőr véraláfutásokat, vörös foltok, apró hólyagos dudorok, és az esetleges duzzanata. EMS okozta szennyeződések a szintetikus prekurzor 5HTP, az úgynevezett L-triptofán.

kiütések

Allergiás reakciók lehetségesek 5HTP. Ezek fordulnak elő formájában csalánkiütés és irha kiütések. Ez lehet az oka, hogy az allergia, hogy a növény, hogy a kiegészítés származik, sokkal inkább, mint a kiegészítést is. Amellett, hogy a csalánkiütést és kiütéseket, a tünetek a 5HTP allergia viszketés, duzzanat és nehézlégzés.

Módja, hogy megakadályozzák

Kerüljük az egyének egy ismert allergia vagy túlérzékenység 5HTP. Az allergiás tünetek lehetnek kiütések, viszketés, vagy légszomj. Érdemes elolvasni a termék címkéjét, és megvitassák minden terápiák szakképzett egészségügyi szolgáltató. Természetes szabványos információk nem minősül orvosi tanácsot, diagnózist vagy kezelést.

Egyes kutatások azt mutatják, hogy 5HTP kiegészítők segíthetnek enyhíteni a depresszió, hasonló módon, hogy egyes antidepresszánsok. Egyes vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a 5HTP enyhíthetik a fájdalmat, a reggeli merevség és alvási problémák fibromyalgia tünetei.

Azonban, ha nincs allergia, a tartalom tekintetében 5HTP, akkor megteszi a tablettákat is. A kezelés ideje alatt a hivatalos honlapon szállító negatív hatásainak csökkentése abban, hogy a hamis termékek. EvolutionSlimming az egyetlen hivatalos, hitelesített honlapján a gyártótól. Meg lehet vásárolni a terméket online az EvolutionSlimming honlapján. Itt adja meg a linket, hogy az oldalon közvetlenül.