5HTP allergi: orsaker och sätt att förhindra

5HTP har många fördelar att ta för hälsan. Men hur har du det 5HTP allergi? Hitta recensioner och bästa tillägg för den.

Vissa människor kanske bara försökt ta tillägget med 5HTP. Som de andra, kommer de att få de bästa fördelarna för ångest, stress, depression, nattsömn, och en aptitnedsättande. Men om du har några allergiska av innehållet i 5HTP, kan du behöva några olika villkor. Nu måste du läsa den här artikeln för att veta även produkten blir du allergisk eller inte.

5HTP allergi

Allergier är genomförbara med 5HTP. De förekommer i form av skinn och nässelutslag finnar. Detta kan bero på en allergisk reaktion mot anläggningen att tillägget erhålls från extra så än tillägget själv. Förutom bikupor och breakout är indikationer på en 5HTP allergi klåda, svullnad samt problem att andas.

Eosinofil myalgi syndrom

Även om 5HTP inte har visat sig orsaka eosinofil myalgi syndrom, är syndromet associeras som en potentiell bieffekt av ämnet. EMS symptom relaterade till huden är överdriven blåmärken, röda fläckar, små blåsliknande gupp, och eventuellt svullnad. EMS orsakades av föroreningarna i den syntetiska föregångare till 5HTP, kallad L-tryptofan.

utslag

Allergiska reaktioner är möjliga med 5HTP. De förekommer i form av bikupor och skinn utslag. Detta kan bero på en allergi mot anläggningen att tillägget kommer från, mer så än tillägget själv. Förutom bikupor och utslag, är tecken på en 5HTP allergi klåda, svullnad och andningssvårigheter.

Sätt att förhindra

Undvik hos individer med känd allergi eller överkänslighet mot 5HTP. Tecken på allergi kan omfatta utslag, klåda eller andnöd. Du bör läsa produktetiketter, och diskutera alla behandlingar med en kvalificerad sjukvårdspersonal. Naturlig Standardinformation utgör inte medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling.

Viss forskning tyder på att 5HTP kosttillskott kan hjälpa till att lindra depression i ett liknande sätt som vissa antidepressiva medel. Vissa studier har också visat att 5HTP kan lindra smärtan, morgonstelhet och sömnproblem i samband med fibromyalgi symtom.

Men när du inte har någon allergi av innehållet om 5HTP kan du ta tabletterna väl. Ta från den officiella hemsidan leverantören kommer att minska de negativa effekterna för att få falska produkter. EvolutionSlimming är den enda officiella certifierad webbplats från tillverkaren. Du kan köpa produkten online från EvolutionSlimming webbplats. Här ger vi den länken för att besöka webbplatsen direkt.