5HTP allergi: årsaker og måter å forebygge

5HTP har mange fordeler å ta for helsen. Men hvordan har du det 5HTP allergi? Finn vurderinger og beste supplement for det.

Noen mennesker kan ha nettopp prøvd å supplere med 5HTP. Som de andre, vil de få de beste fordelene for angst, stress, depresjon, natt søvn, og en appetitt suppressant. Men hvis du har noen allergisk av innholdet i 5HTP, må du kanskje noen forskjellige vilkår. Nå må du lese denne artikkelen for å vite selv produktet vil gjøre deg allergisk eller ikke.

5HTP allergi

Allergier er gjennomførbart med 5HTP. De forekommer i form av skinn og elveblest kviser. Dette kan være på grunn av en allergisk reaksjon på anlegget at tillegget er hentet fra, ekstra slik enn supplement selv. I tillegg til elveblest og brekke, er indikasjoner på en 5HTP allergi kløe, hevelse samt problem å puste.

Eosinofil Myalgi syndrom

Selv om 5HTP ikke har vist seg å føre til eosinofil myalgi syndrom, er syndromet forbundet som en potensiell bivirkning av stoffet. EMS symptomer relatert til huden er overdreven blåmerker, røde flekker, små blister-lignende støt, og mulig hevelse. EMS ble forårsaket av urenheter i den syntetiske forløper for 5HTP, den såkalte L-tryptofan.

utslett

Allergiske reaksjoner er mulig med 5HTP. De forekommer i form av elveblest og skinn utslett. Dette kan skyldes en allergi til anlegget at tillegget er avledet fra, mer enn supplement selv. I tillegg til elveblest og utslett, er tegn på en 5HTP allergi kløe, hevelse og pustevansker.

Måten å forebygge

Unngå hos personer med kjent allergi eller overfølsomhet overfor 5HTP. Symptomer på allergi kan inkludere utslett, kløe, eller kortpustethet. Du bør lese produktetiketter, og diskutere alle behandlinger med en kvalifisert helsepersonell. Natural Standard informasjon utgjør ikke medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling.

Noe forskning tyder på at 5htp kosttilskudd kan bidra til å avlaste depresjon på en lignende måte til noen antidepressiva. Noen studier har også vist at 5htp kan lindre smerten, morgenstivhet og søvnproblemer forbundet med fibromyalgi symptomer.

Men når du ikke har noen allergi av innholdet om 5HTP, kan du ta pillene også. Tar fra den offisielle nettsiden leverandøren vil redusere de negative konsekvensene i å få falske produkter. EvolutionSlimming er den eneste offisielle sertifisert nettsted fra produsenten. Du kan kjøpe produktet på nettet fra EvolutionSlimming nettstedet. Her gir vi linken for å besøke nettstedet direkte.