5HTP allergi: årsager og måder at forhindre

5htp har mange fordele at tage for sundheden. Men hvordan har du det 5htp allergi? Find de anmeldelser og bedste supplement til det.

Nogle mennesker kan have netop forsøgt at tage tillægget med 5htp. Som de andre, vil de få de bedste fordele for angst, stress relief, depression, nat søvn, og en appetitnedsættende. Men hvis du har nogle allergiske af indholdet i 5htp, skal du muligvis nogle forskellige vilkår. Nu skal du læse denne artikel for at vide endnu produktet vil gøre dig allergisk eller ikke.

5htp allergi

Allergi er mulig med 5HTP. De forekommer i form af skind og bistader udbrud. Dette kan være på grund af en allergisk reaktion på planten, at tillægget er fremstillet af, ekstra så end tillægget selv. Ud over bistader og breakout, er tegn på en 5htp allergi kløe, hævelse samt problem vejrtrækning.

Eosinofil Myalgi syndrom

Selvom 5HTP ikke har vist sig at forårsage eosinofil myalgi syndrom, er syndromet forbundet som en potentiel bivirkning af stoffet. EMS symptomer relateret til huden er overdreven blå mærker, røde pletter, små blister-lignende bump, og eventuel hævelse. EMS blev forårsaget af urenheder i den syntetiske precursor til 5HTP, kaldet L-tryptophan.

udslæt

Allergiske reaktioner er mulige med 5htp. De forekommer i form af bistader og skind udslæt. Dette kunne skyldes en allergi til anlægget at tillægget er afledt af, i højere grad end selve supplementet. Ud over nældefeber og udslæt, er tegn på en 5htp allergi kløe, hævelse og åndedrætsbesvær.

Måde at forebygge

Undgå hos personer med kendt allergi eller overfølsomhed over for 5htp. Symptomer på allergi kan omfatte udslæt, kløe eller åndenød. Du bør læse varedeklarationen, og drøfte alle behandlinger med en kvalificeret sundhedsplejerske. Naturlig Standard oplysninger udgør ikke lægelig rådgivning, diagnose eller behandling.

Nogle undersøgelser viser, at 5htp kosttilskud kan lindre depression på lignende måde at nogle antidepressiva. Nogle undersøgelser har også vist, at 5htp kan lindre smerten, morgenstivhed og søvnproblemer forbundet med fibromyalgi symptomer.

Men når du ikke har nogen allergi af indholdet vedrørende 5htp, kan du tage pillerne godt. Tager fra den officielle hjemmeside leverandør vil reducere de negative virkninger i at få de falske produkter. EvolutionSlimming er den eneste officielle certificerede hjemmeside fra producenten. Du kan købe produktet online fra EvolutionSlimming hjemmeside. Her giver vi et link til at besøge webstedet direkte.