5htp alergie: cauze si modalitati de prevenire

5HTP are multe beneficii pentru a lua pentru sănătate. Cu toate acestea, cum aveți alergie 5HTP? Găsi comentarii și cel mai bun supliment pentru ea.

Unii oameni pot avea doar incercat administrarea suplimentului cu 5HTP. Așa cum ceilalți, ei vor primi cele mai bune beneficii pentru anxietate, de relief de stres, depresie, somn de noapte, si un inhibitor al apetitului. Cu toate acestea, dacă aveți unele alergic din conținutul 5HTP, poate fi nevoie unii termeni diferiți. Acum, trebuie să citiți acest articol pentru a ști chiar produsul va face alergic sau nu.

alergie 5HTP

Alergii sunt fezabile cu 5HTP. Ele apar sub formă de piei și urticarie erupțiilor. Acest lucru poate fi din cauza unei reacții alergice la planta că suplimentul este obținut, în plus, astfel decât supliment în sine. În plus față de stupi și Breakout, indicațiile unei alergii sunt 5HTP mâncărime, umflarea precum și probleme de respirație.

Sindromul eozinofilică mialgie

Cu toate că 5htp nu a fost dovedit a provoca sindromul de mialgie eozinofilica, sindromul este asociat ca un efect secundar potențial al substanței. Simptome EMS legate de piele sunt excesive vanatai, pete roșii, mici umflaturi blistere cum ar fi, și este posibil umflarea. EMS a fost cauzată de impuritățile din precursorul sintetic 5HTP, numit L-triptofan.

rashes

Reacțiile alergice sunt posibile cu 5HTP. Ele apar sub formă de urticarie și erupții cutanate piei. Acest lucru se poate datora unei alergii la planta că suplimentul este derivat din mai mult decât suplimentul în sine. În plus față de urticarie și erupții cutanate, semnele unei alergii 5HTP sunt mâncărime, umflare și dificultăți de respirație.

Modalitate de a preveni

A se evita la persoanele cu alergie cunoscută sau de hipersensibilitate la 5HTP. Semnele de alergie pot include erupții cutanate, mâncărime sau dificultăți de respirație. Ar trebui să citiți etichetele produselor, și de a discuta toate terapiile cu un furnizor de asistență medicală calificată. Informații standard naturale nu constituie sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.

Unele cercetări indică faptul că suplimentele 5htp poate ajuta la ameliorarea depresiei într-un mod similar cu unele antidepresive. Unele studii au arătat, de asemenea, că 5HTP poate alina durerea, rigiditate dimineata si probleme de somn asociate cu simptome de fibromialgie.

Cu toate acestea, atunci când nu au nici o alergie a conținutului în ceea ce privește 5HTP, puteți lua pastilele bine. Preluînd de furnizor oficial site-ul va reduce impactul negativ în obținerea produselor contrafăcute. EvolutionSlimming este singurul site-ul oficial certificate de la producător. Puteți cumpăra produsul on-line de pe site-ul web EvolutionSlimming. Aici va punem la dispozitie link-ul pentru a vizita site-ul direct.