5HTP мнение: преглед, ползи, доза, и страничен ефект

Ако искате да получите специални предимства на 5HTP, което трябва да се чете този преглед 5HTP. Тук е най-добрият преглед да се разбере на продукта.

Тя ще бъде хубаво, ако имаше само серотонин хапчета бихме могли да вземат и да се чувстват по-добре? Ако сте били депресирани за известно време, най-вероятно са си чул новината за серотонин. Това серотонин включва в компонентите на 5HTP. Сега, можете да проверите мнения по-долу.

Какво е 5HTP?

5HTP е предшественик на серотонина, невротрансмитер, понякога изтъквани да бъде отговорен за щастие. 5HTP е прост начин да се повиши нивото на мозъка на серотонин от заобикаляйки стъпка, ограничаващ скоростта, а потребителите се възползват нито от награди или опасностите от повишена мозъчна серотонин. 5HTP е съединение, което получава превръща в серотонин в мозъка.

Серотонинът е един от основните невротрансмитери участват в щастие и анти-депресия. 5HTP се използва с успех да се възстанови нивото на серотонин в тези, които могат да страдат от понижени нива на серотонин, като депресирани и тези с високи нива на възпаление на тялото (обикновено се наблюдава в метаболитен синдром).

5HTP ползи за здравето

Смята се, че забързаното съвременния начин на живот на стреса и лошите хранителни навици понижава нивата на серотонин в организма. Известно е, че раздразнителност, агресия, нетърпение, тревожност и тревожна причина тялото да се освободи серотонин. Това серотонин в 5HTP след това трябва да се възстановява от организма от храната, която ядем. Въпреки това, серотонин не се намира в големи количества в повечето диети.

Така че, тялото трябва да го себе си прави от храни, които съдържат L-триптофан, като например шоколад, овес, банани, сушени дати, мляко, кисело мляко, извара, месо, риба, пуйка, пиле, сусам, нахут и фъстъци. Много хора, поради това, пожелавам храните, изброени (мазнини и въглехидрати), особено когато подчерта, предизвиквайки увеличаване на теглото, депресия, главоболие и мускулни болки.

Как да приемате

Типичната доза на 5HTP е в диапазона от 300-500 мг, взети или веднъж дневно или на разделени дози. По-ниски дози могат също така да бъдат ефективни, въпреки че обикновено, когато заедно с други вещества.

За намаляване на приема на храна, 5HTP трябва да се приема по време на хранене, тъй като увеличава ситост от приема на храна (а не намаляване на апетита / глад).

Странични ефекти

В някои проучвания, който се появява запис подтискане на апетита с добавка 5HTP, гадене, за да бъде отчетен при по-високи честоти в сравнение с плацебо, въпреки че някои интервенции отбелязват това като единствено съответния страничен ефект. Краткосрочни проучвания са склонни да се отбележи, че гаденето продължава през целия период на изследване, докато тези, които се разширява отвъд три седмици, имайте предвид, че докладите за гадене са склонни да намалява в този момент от времето.

Въз основа на прегледите, можете да сложите на доверие, за да вземе добавка с 5HTP. Въпреки това, има много добавки, включително 5HTP. Следователно, трябва да се избере на едно. The 5HTP от EvolutionSlimming е най-добрият избор за първоначалната си продукт и специални оферти. Просто кликнете върху линка и ще бъдете пренасочени към официалния им сайт. Можете да поръчате и да направя допитване на сайта.