5HTP диети: Как ползи и как работи

Искате ли да загуби част от теглото здравословно? Е, това е популярен за диети 5HTP. Прочетете тази статия, за да се запознаят с диета с 5HTP.

Диетичните е хората усилия, за да им идеално здраво тяло. Въпреки това, като затлъстяване, ще ви доведе до губят тегло значително. Сега, ние ще ви обясни как 5HTP може да намали апетита ви. Това подтискащото за апетит ще даде различен резултат по тялото си. Сега, прочетете тази статия, за да знаем точно 5HTP диети с невероятен резултат. Можете също така да намерите къде да се купят на оригиналния продукт.

Повече от бустер настроение

Докато ползите от 5HTP върху настроението са добре документирани, повечето хора не са наясно с 5HTP на роля е на регулиране на апетита и загуба на тегло. Интересното констатация на това проучване е, че групата допълването му с 5HTP значително намалява приема на въглехидрати от около 350 грама на ден до 160 грама на ден и отчете по-високи нива на ситост (или пълнота) на по-ниско ниво. Тези резултати показват, 5HTP може да бъде полезно допълнение диета за тези, които ще са на диета с ниско съдържание на въглехидрати, поради 5HTP способността да имитира добре познатите ефекти въглехидрати имат за повишаване на нивата на серотонин в мозъка.

Хранителните добавки за научни изследвания за отслабване

Най-важното е, 5HTP е била прилагана за изследвания върху хора при лечение на затлъстяване. Клиничните изпитвания са подкрепени от положителния резултат от загуба на тегло и ситост, когато добавки 5HTP е прилаган. Едно проучване заключи, че 5HTP намален общият брой на дневните калории, без усилие съвест да отслабнете, като всяка една от участничките. Средна загуба на тегло в този конкретен изследване е три паунда в течение на пет седмици.

Второ проучване участва в продължение на шест седмици без ограничение храната и вторите шест седмици с добавянето на 1200 калории диета. Имаше значително нарастване на загуба на тегло на участниците приема на добавката в сравнение с тези, дадени на плацебо. Средната загуба на тегло е 10.34 паунда за първата група и 2.28 паунда за последната група. Изводът от това изследване е, че 5HTP действие на ситост център на мозъка, причинени на потребителите да вземат по-малко калории, по време на хранене; следователно, настъпила загуба на тегло.

Как 5HTP ви помогне да отслабнете?

Както казахме, тялото ви всъщност произвежда този химикал. След това се превръща в серотонин. След това серотонин се използва за ограничаване на апетита и подобряване на настроението ви … и да отслабнете. За да получите най-голяма полза от това, лекарите препоръчват действително добавка 5HTP. Когато имате по-високи нива на серотонин в мозъка, глада си разсейва и вие действително да се чувстват по-пълно.

С този невероятен продукт, наистина може да се възползвам от тази добавка, за да потискат апетита. Това е вид на добра добавка за диетично. Дори резултатът не е твърде значителен; това ще даде по-здравословен резултат. Сега, вие трябва да купуват на оригиналния продукт, който дава надеждни резултати. Посетете връзката е предвидено тук, за да насочи към официалния сайт на 5HTP, на EvolutionSlimming. Продуктът от този сайт е много препоръчително. Те ще дадат на гаранцията на продуктите със специални оферти.