5HTP в преглед на наркотици тест за доверие използване и взаимодействие

Много хора вземат добавка с 5HTP за облекчаване на тяхната тревожност и други депресия и тежести. Тук обясняваме на 5HTP в тест за наркотици.

Потенциални 5HTP странични ефекти са важен фактор, за да помисли, преди да приемете това настроение повишаване добавка. 5HTP (5-хидрокситриптофан или окситриптан) е естествена добавка, която хората често използват за повишаване на настроението, повишаване на съня, и за тревожност и депресия. В тази статия ще ви даде мнения от тестовете и изследване направено по отношение на този 5HTP.

Какво е точно 5HTP?

L-5-хидрокситриптофан (5HTP) е непосредствена прекурсор на серотонин. Тя лесно се синтезира в серотонин без биохимичен обратна връзка. Този хранителен има голяма и силна следния които защитават преувеличени и неточни претенции, свързани с неговата ефективност при лечението на депресия и редица други свързани със серотонин заболявания. Тези твърдения не са подкрепени от науката. При внимателно разглеждане, 5HTP може да бъде противопоказна за депресия в някои от самите пациенти, за които организаторите на 5HTP пропагандират използването му.

Има опасения за безопасността?

5HTP вероятно е в безопасност, когато вземат през устата по подходящ начин. 5HTP е бил използван безопасно в дози до 400 мг дневно за период до една година. Въпреки това, някои хора, които са го вземат са се развили синдром състояние, наречено еозинофилия-миалгия (EMS), сериозно състояние, включващо изключителна чувствителност на мускулите (миалгия) и кръвни аномалии (еозинофилия). Някои хора смятат, EMS може да бъде причинена от случайно съставка или замърсител в някои 5HTP продукти. Въпреки това, няма достатъчно научни доказателства, за да знам дали EMS е причинена от 5HTP, замърсител, или някакъв друг фактор. До известна повече, 5HTP трябва да се използва внимателно.

Тест на 5HTP

5HTP много надежден за увеличаване на нивата на серотонин. 5HTP действително се използва като едно клинично изпитване, за да се прецени ефективността на наркотици. Тя се отнася до повлияят нивата на серотонин (по двойки с експериментално лекарство с 5HTP да се предизвика серотонинов синдром или серотонин токсичност. Човек може да види колко много наркотици изостря серотонин биосинтеза или бионаличност, като виждате колко от една доза 5HTP се изисква за предизвикване на синдрома. В по-ниска доза е показателно за по-висока ефективност на лекарствата). Този тест е известен като тест 5HTP индуцирана синдром.

Така че сега, това е клинично тестван с някои изследвания с използване на 5HTP. Въпреки това, вие трябва да се отнася с доверени и оригинални продукти. Ето, ние предлагаме най-оригинален 5HTP като препоръчителната добавка от EvolutionSlimming. Можете да си купите добавка 5HTP на официалния сайт на EvolutionSlimming. Чрез връзката тук, можете да посетите страницата, за да се регистрирате и да закупите на добавката.