5HTP алергия: причини и начини за предотвратяване

5HTP има много предимства да вземат за здравето. Въпреки това, как да имате 5HTP алергия? Намери мнения и най-добрата добавка за него.

Някои хора може да са просто се опитах приема на добавката с 5HTP. Както останалите, те ще получат най-добрите ползи за тревожност, стрес релеф, депресия, нощен сън, и подтискащото апетит. Все пак, ако имате някаква алергична от съдържанието на 5HTP, може да се наложи някои различни термини. Сега, вие трябва да прочетете тази статия, за да знаете дори на продукта ще ви направи алергична или не.

5HTP алергия

Алергиите са осъществими с 5HTP. Те се срещат под формата на люспи и копривна треска пробиви. Това може да се дължи на алергична реакция към растението, че добавката се получава от, допълнително, така че от самата добавка. В допълнение към кошерите и пробив, показанията на един 5HTP алергия са сърбеж, подуване, както и дихателен проблем.

Синдром Еозинофилна миалгия

Въпреки че 5HTP не е доказано, че причинява синдром на еозинофилната миалгия, синдром е свързан като потенциален страничен ефект на веществото. EMS симптоми, свързани с кожата са прекомерно образуване на синини, червени петна, малки блистери, подобни на натъртвания, и е възможно подуване. EMS е причинена от примесите в синтетичен прекурсор 5HTP, наречена L-триптофан.

Обривите

Алергичните реакции са възможни с 5HTP. Те се срещат под формата на кошери и кожи обриви. Това може да се дължи на алергия към растението, че добавката се получава от, още повече, че от самата добавка. В допълнение към кошерите и обрив, признаците на 5HTP алергия са сърбеж, подуване и затруднено дишане.

Начин да се предотврати

Избягвайте при хора с известна алергия или свръхчувствителност към 5HTP. Признаци на алергия могат да включват обрив, сърбеж, или недостиг на въздух. Трябва да се четат етикетите на продуктите, както и обсъждане на всички терапии с квалифициран медицински специалист. Natural Standard информация не представлява медицинска помощ, диагностика или лечение.

Някои изследвания показват, че 5HTP добавки могат да помогнат за облекчаване на депресията по подобен начин за някои антидепресанти. Някои изследвания показват, че 5HTP може да облекчи проблемите на болка, сутрешна скованост и съня, свързани с фибромиалгия симптоми.

Въпреки това, когато не е нужно всяка алергия на съдържанието по отношение 5HTP, можете да вземете и хапчетата. Като от официалния сайт на доставчика ще доведе до намаляване на негативните последици за получаване на фалшиви продукти. EvolutionSlimming е единственият официален сертифициран сайта на производителя. Можете да си купите продукта онлайн от сайта EvolutionSlimming. Тук ние предлагаме на връзката, за да посетите сайта директно.