5HTP αναθεώρηση: επισκόπηση, τα οφέλη, δόση, και παρενέργεια

Αν θέλετε να πάρετε ειδικές παροχές των 5HTP, θα πρέπει να διαβάσετε αυτή την κριτική 5HTP. Εδώ είναι η καλύτερη αναθεώρηση να κατανοήσουν το προϊόν.

Θα ήταν ωραίο αν υπήρχαν μόνο σεροτονίνης χάπια θα μπορούσαμε να πάρουμε και να αισθανθείτε καλύτερα; Εάν έχετε κατάθλιψη για μια στιγμή, οι πιθανότητες είναι έχετε ακούσει τις ειδήσεις σχετικά με τη σεροτονίνη. Αυτό σεροτονίνης περιλαμβάνει στα συστατικά 5HTP. Τώρα, μπορείτε να ελέγξετε τα παρακάτω σχόλια.

Τι είναι το 5HTP;

5HTP είναι ο πρόδρομος της σεροτονίνης, ο νευροδιαβιβαστής μερικές φορές κράχτης για να είναι υπεύθυνος για την ευτυχία. 5HTP είναι ένας απλός τρόπος για να αυξήσουν τα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, παρακάμπτοντας το βήμα περιορισμού του ρυθμού, και οι χρήστες να αποκομίσουν είτε τα οφέλη ή τους κινδύνους της αυξημένης σεροτονίνης στον εγκέφαλο. 5HTP είναι μία ένωση, η οποία παίρνει μετατρέπεται σε σεροτονίνη στον εγκέφαλο.

Η σεροτονίνη είναι ένας από τους βασικούς νευροδιαβιβαστές που εμπλέκονται στην ευτυχία και αντι-κατάθλιψης. 5HTP έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για να αποκαταστήσει τα επίπεδα σεροτονίνης σε αυτούς που μπορούν να υποφέρουν από μειωμένα επίπεδα σεροτονίνης, όπως η κατάθλιψη και τα άτομα με υψηλά επίπεδα της φλεγμονής του σώματος (συνήθως εμφανίζονται σε μεταβολικό σύνδρομο).

οφέλη για την υγεία 5HTP

Θεωρείται ότι η ταραχώδης σύγχρονο τρόπο ζωής του στρες και κακές διατροφικές συνήθειες μειώνει τα επίπεδα της σεροτονίνης στον οργανισμό. Είναι γνωστό ότι η ευερεθιστότητα, επιθετικότητα, ανυπομονησία, άγχος και ανησυχία προκαλούν το σώμα να απελευθερώσει σεροτονίνη. Αυτό σεροτονίνης στον 5HTP πρέπει έπειτα να αναπληρώνονται από το σώμα από τα τρόφιμα που τρώτε. Ωστόσο, η σεροτονίνη δεν βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στα περισσότερα διαιτολόγια.

Έτσι, το σώμα πρέπει να το κάνει η ίδια από τα τρόφιμα που περιέχουν L-τρυπτοφάνη, όπως η σοκολάτα, βρώμη, μπανάνες, αποξηραμένα ημερομηνίες, γάλα, γιαούρτι, τυρί cottage, το κρέας, τα ψάρια, γαλοπούλα, κοτόπουλο, σουσάμι, ρεβίθια, και τα φυστίκια. Πολλοί άνθρωποι, ως εκ τούτου, ποθούν τα τρόφιμα που απαριθμούνται (λίπη και υδατάνθρακες), ειδικά όταν τόνισε, προκαλώντας αύξηση του σωματικού βάρους, κατάθλιψη, πονοκεφάλους και μυϊκούς πόνους.

Πώς να πάρετε το

Μια τυπική δόση του 5HTP είναι στην περιοχή των 300-500 mg, που λαμβάνεται είτε μία φορά ημερησίως ή σε διαιρεμένες δόσεις. Χαμηλότερες δόσεις μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικές, αν και συνήθως όταν συνδυάζεται με άλλες ουσίες.

Για τη μείωση της πρόσληψης τροφής, 5HTP θα πρέπει να λαμβάνονται με ένα γεύμα, καθώς αυξάνει κορεσμού από πρόσληψη τροφής (παρά τη μείωση της όρεξης / πείνα).

Παρενέργειες

Σε ορισμένες μελέτες που καταγράφουν την καταστολή της όρεξης με συμπλήρωμα 5HTP, εμφανίζεται ναυτία να αναφερθεί σε υψηλότερες συχνότητες από το εικονικό φάρμακο, αν και ορισμένες παρεμβάσεις σημειώσετε αυτό ως τη μόνη σχετική παρενέργεια. Βραχυπρόθεσμες μελέτες έχουν την τάση να σημειωθεί ότι η ναυτία επιμένει καθ ‘όλη τη διάρκεια της μελέτης, ενώ αυτές που επεκτείνεται πέρα ​​από τρεις εβδομάδες να σημειώσετε ότι οι εκθέσεις της ναυτίας τείνουν να μειώνονται σε αυτό το χρονικό σημείο.

Με βάση τις αξιολογήσεις, μπορείτε να βάλετε την εμπιστοσύνη για να πάρει το συμπλήρωμα με 5HTP. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά συμπληρώματα συμπεριλαμβανομένου 5HTP. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επιλέξετε τη συνιστώμενη. Η 5HTP από EvolutionSlimming είναι η καλύτερη επιλογή για πρωτότυπο προϊόν και ειδικές προσφορές. Απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο και θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Μπορείτε να παραγγείλετε και να κάνει διαβουλεύσεις σχετικά με το δικτυακό τόπο.