Топ 4 5HTP ползи можете да получите от добавката за здравето

Много хора вземат добавка с 5HTP. Тя има много предимства. Прочетете тази статия, за да се запознаят с най-добрите 5HTP ползите, които можете да получите.

Това 5HTP е широко използван, за да помогне със затлъстяването (диета), PMS, мигрена, депресия, тревожност, безсъние и пристрастяване. 5 HTP увеличава производството на серотонин. нивата на серотонин в нервната система, са от съществено значение за толкова много аспекти на ежедневния ни живот. Серотонинът е отговорен за чувството на благосъстояние, удовлетвореност и за нормалните модели на съня. Затлъстяването, PMS, мигрена, депресия, безпокойство, безсъние, и пристрастяване, бяха свързани с ниски нива на серотонин. Е, тук са най-добрите 5HTP ползите, които можете да предприемете, за добавката.

За настроение и енергия

5HTP, DHEA, и фенилаланин могат да се комбинират в синхрон, за тези, които трябва да се подобри настроението, докато повишаване на енергията. Заедно те са особено полезни при противодействието на спада, свързани с възрастта. Това ще се отрази почти всички над 30-годишна възраст на DHEA хормона и невротрансмитерите серотонин и норадреналин. 5HTP и фенилаланин са съответните прекурсори.

5HTP за тревожност

Много малко изследвания подкрепят използването на 5HTP за тревожност. 5HTP бе установено, че е защитен срещу въглероден двуокис, предизвикана от пристъпи на паника. Едно проучване в сравнение 5HTP и кломипрамин на рецепта лекарства за тревожност. Кломипрамин е трицикличен антидепресант използва за лечение на обсесивно-компулсивно разстройство (OCD). 5HTP е установено, че е малко по-ефективен при намаляване на симптоми на безпокойство, но не толкова ефективен, колкото кломипрамин.

подтискане на апетита

Отново, 5HTP увеличава нивата на серотонин. Това е известно да се намали апетита на глад, особено за храни, които са с високо съдържание на въглехидрати. Редица изследвания са показали, 5HTP потенциал за намаляване на желанието за въглехидрати. Това е от полза за всеки, който се опитва да отслабнете, или са на диета. Тя може също така да бъде полезно за хората, които се обучават или търсят за изграждане на мускули.

Поддържане на здравословен сън

Когато се вземе 5HTP, тялото ви превръща 5HTP в мелатонин. Мелатонинът е хормон, спане, които тялото произвежда, за да регулира съня модели. Казано по-просто, по-мелатонин се равнява на по-добър сън.

Сега, това е вашето време, за да получите всички ползи от 5HTP. Можете да си купите продукта със специален 5HTP само на официалния сертифициран доставчик. Защо? Това е единственото място, за да получите най-добрия продукт с високо качество на стандарта. Вие не може да получи фалшива добавка при закупуване на официалния сайт, който е в EvolutionSlimming. Това EvolutionSlimming е единственият официален доставчик от производител директно. Можете да отидете на сайта чрез линка, който ние предлагаме. Уверете се, че получавате най-голямо доверие и гарантиран продукт от доставчика. 

 5-HTP