Топ природни Testogen съставки за увеличаване на тестостерона

Знаете ли защо Testogen е много ефективна за тестостерон бустер? Тук ще обясним природните Testogen съставки формулирани.

TestoGen е премия за качество, научно формулирана, естествено повишаване на тестостерона добавка. Нейната тройна рецепта действие е насочена три различни аспекти на здравето. Тези здравни предимства са, за да се стимулира, да се засили и изострят. Тя е предназначена да помогне ефективно повишаване на мускулната маса и да спечелят чиста мускулна. Това може да подобри вашето тяло, за да се увеличи производството на тестостерон и увеличаване на нивата на тестостерон цяло. Защо това Testogen ви помогне ефективно и значително? Тук ще ви покажем най-естествени съставки, за да формулира Testogen.

TestoGen основни компонента бустер са впечатляващи размери на D-аспарагинова киселина и Tribulus Terrestris. Той има присъединителни ползи от широка гама от премиум съставки за подпомагане като Сминдух и Panax Ginseng. Там е много по-описано в раздела за съставките на този преглед.

D-аспарагинова киселина

D-аспарагинова киселина е регулатор киселина амино, която помага индуцира освобождаването на тестостерон хормони, включително лутеинизиращ хормон. В проучване от NCBI, D-аспарагинова киселина повишава производството на LH и тестостерон хормони в хора и плъхове.

тилчец

Сминдух има подобен ефект. Антиоксидантните свойства на атака съставка свободните радикали, които могат да повлияят на способността ви да произвежда тестостерон и енергийни нива.

Tribulus Terrestris

Това е растителна основа съставка, която съдържа сапонини. Те показват стимулиране на естествено тестостерон, което води до растежа на мускулите, подобряване на спортните постижения и увеличаване на силата.

Ginseng Extract (Panax)

Panax женшен е растение, където неговите корени се използват за изработването лекарства. Тази билка е известна афродизиак, който е причината, поради която понякога се нарича като човек корен. Като либидо стимулатор, Panax женшен може да помогне за подобряване на сексуалното си представяне и ще ви помогне при получаване на силни ерекции

цинк

Сумата на цинк помага редовни нива на тестостерон в организма. Нейните предимства включват синтеза на протеини, мускулен растеж, и мускулната ремонт.

селен

Селенът е минерал, който има антиоксидантни свойства. Проучванията показват, че селенът добавки могат да помогнат за намаляване на възможността от развитие на рак на простатата. В допълнение, състояния като СПИН, болест на Крон и други са всички, свързани с ниски нива на селен.

Витамин В2, В5, В6 и

Тези витамини помагат на организма при превръщането на въглехидратите в глюкоза. Важно е да се помни, че глюкозата е вашето тяло действителното гориво и се изгаря, за да се създаде енергия. Те допълнително помогне метаболизма на протеини и мазнини.

Можете да намерите повече съставки на Testogen. Всички те са естествени. За да получите всички ползи от тази формула Testogen, можете да го закупите само на официалния сайт. За да посетите официалния сайт директно, можете да кликнете на долния линк точно тук. Тя ще ви помогне да се пренасочи бързо в официалния им сайт на производителя.