Най-добър фентермин доза трябва да вземете правилно

Ако искате да вземете фентермин, да знаят точната фентермин дозата е много важно. Знаете ли как точно дозата е?

Phentermine хидрохлорид е показан като краткосрочна (няколко седмици) допълнение в режим на намаляване на теглото на базата на физически упражнения, поведенчески изменения и калории ограничение в управлението на екзогенен затлъстяване при пациенти с начална индекс на телесна маса ≥ 30 кг / м2. Въз основа на неговите нужди, дозата ще зависи от начина на ползване. Сега, нека да видим как правилната дозировка за вземане фентермин.

Какво е фентермин?

Phentermine е родово формата на лекарства маркови като Phen375, които се използват за намаляване на теглото. Phentermine намалява апетита и стимулира организма по-бързо да се горят калории. Fastin, бивш марка за фентермин, вече не е на разположение в Съединените щати.

Phentermine е контролирано вещество, и трябва да се приема само за кратък период от време (не повече от три седмици). Хората, които приемат фентермин също трябва да се намалят на калории и да се опитват да упражняват по време на приема на лекарството. Phentermine обикновено се предписва на хора, които са с наднормено тегло и индекс на телесна маса (ИТМ) по-голямо от 30.

Обичайната доза за възрастни за затлъстяване

Дозировката е 8 мг орално 3 пъти на ден 30 минути преди хранене 15 до 37,5 мг орално веднъж дневно преди закуска или 1 до 2 часа след закуска. Използването е краткосрочен (няколко седмици) допълнение в режим на намаляване на теглото на базата на физически упражнения, поведенческа модификация и калории ограничение. Това е за управление на екзогенен затлъстяване при пациенти с индекс първоначална на телесна маса (BMI) от 30 кг / м2 или по-високи, или BMI от 27 кг / м2 или по-големи в присъствието на други рискови фактори (например, контролирано хипертония, диабет , хиперлипидемия).

Phentermine дозиране и администриране

Дозата трябва да бъде индивидуализирана да получат адекватен отговор с най-ниската ефективна доза. Обичайната доза за възрастни е една таблетка (37.5 мг) дневно, както е предписано от лекар, се прилага преди закуска или 1 до 2 часа след закуска. Дозата може да бъде коригирана до необходимостта на пациента. За някои пациенти, половин таблетка (18.75 мг) дневно могат да бъдат адекватни, докато в някои случаи може да е желателно да се получи половината таблетки (18.75 мг) два пъти на ден.

Какво трябва да се вземат

Phentermine е наличен в редовна и орално разтваряне на таблетки и капсули в диапазон от концентрации, в зависимост от марката. Тя трябва да се предписва най-ниската възможна доза. Той също така може да зависи от Вашето състояние и телесното тегло.

Различните марки фентермин трябва да се вземат по различен начин, но като цяло, фентермин да се приемат на гладно един час преди хранене закуска, или два часа след хранене закуска, за да я предпази от намеса в съня си.

Phentermine марка да купят,

Препоръчителната марката на фентермин да купуват е Phen375. Като кликнете върху линка, вие ще получите в рамките на своя официален уебсайт. Там ще получите указания вземат хапчета правилно. Вие също така ще получите право оригиналния продукт с гаранция. Вземете специални оферти в момента, като нареди на хапчета в момента.