Най-добрите хапчета за контрол на апетита трябва да купуват с висока безопасност

Готов ли си да загуби част от теглото и контролира апетита ви? Прочетете тази статия, за да намерите най-добрите хапчета за контрол на апетита.

Яде по-малко и се движат повече са основите на загуба на тегло, което продължава. За някои хора, предписание на лекарства за отслабване може да помогне. Преди да получите рецепта на наркотици, загуба на тегло, кажете на Вашия лекар за медицинска история. Това включва някакви алергии или други условия, които имате; лекарства или хранителни добавки, които правите (дори ако те са билков или естествен); и дали сте бременна, кърмите или планирате скоро да забременеете. Сега, вие трябва да знаете най-добрите хапчета за контрол на апетита подходящ и правилното за вас.

5HTP: Най-добрият ефективно потискане на апетита

5HTP означава 5-хидрокситриптофан. Това е вид на аминокиселина. По-специално, аминокиселината L-триптофан се превръща в 5HTP в тялото. 5HTP може да бъде синтетично произведени, или може да бъде получен от природни източници. Например, 5HTP е естествено срещащи се в значителни количества в семена от Griffonia simplicifolia. Това растение расте в западните африкански страни като Гана, Кот д’Ивоар, и Того. В традиционния терапевтичното приложение на тези страни на листа и сока на растението може да се използва за лечение на рани и нервните условия, и като афродизиак. Много 5HTP продукти на пазара са получени от концентрирани екстракти от Griffonia simplicifolia.

Безопасно ли е 5HTP?

Тъй като това е естествено съединение в организма, 5HTP е най-вече безопасно за краткотрайна употреба (до 12 седмици). Въпреки това, тези, които със съществуващите стомашно-чревни проблеми трябва да бъдат внимателни и да говоря с лекар, тъй като има съобщения за стомашно-чревни странични ефекти, включително гадене, повръщане, болки в корема и диария. Също така, избягвайте приема на тази добавка, ако вече приемате антидепресанти (като SSRI или МАО-инхибитори) или виждаме специалист психичното здраве за тежка депресия или биполярно разстройство. 5HTP е известно, че увеличава суицидни мисли.

Изследване на 5HTP за отслабване

В едно клинично изпитване, с доза от 900 мг на 5HTP се приема ежедневно в продължение на 12 седмици при пациенти с наднормено тегло. В края на процеса, теглото е намалено средно с 1,7 кг (без диетични ограничения) и 3.3 кг (с диетични ограничения). Друго проучване показва, че 750 мг на 5HTP приема ежедневно в продължение на две седмици, намалява телесното тегло, приема на въглехидрати и мазнини прием при пациенти с наднормено тегло, диабет.

Сега, вие сте известен с най-добрата добавка за потискане на апетита. Изборът на правилните хапчета с 5HTP е лесно. Можете да намерите и да закупите този продукт само на официалния сайт на EvolutionSlimming. Сега, може да получи този продукт, като кликнете на URL връзката, която ние предлагаме точно тук. Вие ще получите специалната оферта от EvolutionSlimming да получите истински 5HTP подтискащи апетита хапчета.