Най-добра добавка тестостерон за вегетарианци можете да си купите

Като добавка за тестостерон бустер е лесно. Въпреки това, как е добавката на тестостерон за вегетарианци?

Тялото произвежда тестостерон при мъжете, така и жените да се регулира телесната маса, работи с други хормони и контролира сексуалния нагон. При мъжете тестостерон допринася за разпределението на мазнините и производството на червени кръвни клетки, но нивата на тестостерон започват да намаляват след 30-годишна възраст от около 1% годишно.

Някои от ползите от повишаване на нивото на тестостерона включва подобрение в тялото си състав, повишени нива на енергия, повишаване на либидото и подобрява качеството на съня. Най-разпространеният начин за увеличаване на нивата на Т-естествено е да се увеличи червено месо, яйца и риба в диетата си. Въпреки това, как да правите, ако сте вегетарианец?

Как вегетарианците увеличават тестостерона?

Цинкът е жизнено важен минерал за производството на тестостерон. Възрастните хора се нуждаят от около 11 милиграма цинк на ден, докато жените се нуждаят от около 8 милиграма. Ако сте вегетарианец Лакто-ово, можете да получите добра сума на цинк всеки ден от сурово мляко, сирене и кисело мляко. Ако сте склонни повече към веганството, може да предпочетете да се придържаме към боб, като Лима или Пинто, или може да се яде ядки и овесени ядки. Може да се помисли като добавка цинк, както добре.

Втората добавка трябва да получите е витамин А. Храни, богати на витамин А може да помогне за засилване на нивата на тестостерон. Храни като спанак, моркови, ябълки, ананаси и червени чушки може да помогне. Витамин А осигурява репродуктивната система е здрава и тестисите да произвеждат тестостерон.

Много семена са богати на полиненаситени мазнини и важни витамини и минерали. Тиквените семки, слънчогледови семки, семена от чиа, сусам, ленено семе и семена от коноп са лесни за намиране в магазини за здравословни и могат да се добавят към други ястия за удобен тласък. Те имат добри количества протеин и енергия, което означава, че те също могат да бъдат полезни, ако не разполагате с голям апетит.

Natural добавка с растителни съставки

Дори можете да консумират плодове и зеленчуци, съдържащи добра питателна за тестостерон бустер, може да се наложи добавка. Тук, за вас, които са вегани, можете да вземете Testogen. Testogen е приятелски веган добавка, която съдържа естествени съставки.

Като Testogen е проста. Всичко, което трябва да направите е да се вземат по 2 капсули с вода от 30 до 60 минути преди тренировка. На неработен ден тренировка, можете да вземете таблетка преди закуска; той е информиран, че не се вземат преди лягане. Не е нужно да бъде на строга диета, когато приемате Testogen. Все пак добрата храната, която ядем по-добри резултати ще спечелят. Следователно, трябва да се стремим да ядат здравословна балансирана диета. Той не е подходящ за вегетарианци или вегани, поради неговите съдържащи съставки.

Къде могат да се купят Testogen

Сега, можете да получите добавка Testogen дори сте веган. Съставките са природни източници. Следователно, вие ще се оправи като тази формула. За да получите този продукт, можете да кликнете върху линка, за да посетите официалния сайт. Защо трябва да се вземат в официалния сайт? Оригиналният Testogen е достъпно само на официалния уебсайт. Може да не сте в състояние да го намерите в магазините за офлайн освен производителя.