Къде да получите най-доброто лечение 5HTP и ползи

Чували ли сте някога за 5HTP? Е, третирането на 5HTP обикновено се използва за освобождаване на тревожност, безсъние, теглото и стресово разстройство.

Когато се чувствате лошо настроение всеки ден, ще се наложи такава добавка, за да го намали. 5HTP може да бъде най-добрата да се намали или да контролирате своите промени в настроението, включително стрес и тревожност. Като 5HTP добавка може да бъде добър лечение за здравето на тялото, като например контрол на апетита и нарушения депресия. Следователно, трябва да прочетете тази статия, за да се знае точно използването на този 5HTP.

5HTP: какво е това? Какво е добра за лечение?

5HTP (5-хидрокситриптофан) е аминокиселина, която тялото ви естествено произвежда. Не се открива в храна, но се създава от друга аминокиселина, триптофан. Триптофанът е намерена в високо съдържание на протеини от животински храни като месо, птици, риба и рибни, млечни продукти и яйца. 5HTP добавки обикновено са произведени от Griffonia simplicifolia, дървесен африкански храст. Това растение семена естествено съдържат 20% 5HTP. В Съединените щати, 5HTP се продава като добавка над най-брояч за различни условия, включително тревожност, депресия, нарушения на съня, мигрени, ADHD, и фибромиалгия.

Тя също е популярно средство за отслабване, тъй като тя може да помогне за намаляване на апетита. 5HTP Причината е потенциално полезна за толкова много различни заболявания е, че, след като той бъде приет, той получава превръща в две важни майсторски химикали като серотонин и мелатонин.

5HTP и лечение на депресия

Поради серотонин е известно полза при лечение на депресия, 5HTP се счита, че играе роля евентуално благоприятно за облекчаване на симптомите на депресия. ролята на добавка за лечение на депресия, ако има такъв, е все още в процес на разследване.

безпокойство

Доказателства за ефектите на 5HTP за безпокойство е неясно. Ранни изследвания показват, че приемането на 25-150 мг на 5HTP от устата всеки ден заедно с карбидопа изглежда да се намали тревожността при хора с тревожни разстройства. Въпреки това, други рано изследвания показват, че приемането на по-високи дози от 5HTP, 225 мг дневно или повече, за да изглежда тревожно по-лошо. Също така, като 60 мг 5HTP дневно през вената не намалява тревожността при хора с панически разстройства.

подтискане на апетита

Проучванията при плъхове намерени намаляват приема на храна и загуба на тегло с администрацията на екстракт G. simplicifolia. Малка (N = 20) клинично проучване оценява ефекта на екстракта на ситост у жени с наднормено тегло. Намален апетит и намаляване на средната индекс на телесната маса бяха демонстрирани на 4 седмици.

5HTP за заспиване

5HTP добавки се представиха малко по-добре за безсъние. 5HTP намалява времето, необходимо за да заспи време и намалява броя на събужданията през нощта.

Къде да получите лечение 5HTP

Ако искате да се възползвам от тази добавка, за да получите всички ползи от лечението, по-добре е да си купите на официалния онлайн магазин. Оригиналният 5HTP продукт, който ви препоръчваме е добавката от EvolutionSlimming. Тази добавка се ползва с доверието и клинично тестван с помощта на медицински прегледи и изследвания. Ето защо, този оригинален 5HTP от EvolutionSlimming е много препоръчително да се вземат. Кликнете върху линка, за да влязат в официалния им сайт сега.