Колко добавката с 5HTP струва официално?

Смятате ли да купите добавка 5HTP? Изборът на правилната добавка с 5HTP сега е лесно точно тук със специална цена 5HTP.

Смятате ли, че колко струва 5HTP? 5HTP е много добре позната формула за много проблеми, свързани с освобождаване на стрес, депресия, тревожност, и загуба на тегло. За да купите този продукт е разнообразен. Въпреки това, много хора го купуват само за да получите специална отстъпка. Тук ще бъдат пренасочени, за да получите продукта на официалния сайт. Въпреки това, трябва да знаете на първо какво добавка 5HTP е за целите. Прочетете тази статия и перка мнения.

Какво е 5HTP?

5HTP се превръща в организма в серотонин мозъчния химикал пратеник. Серотонина в мозъка действа като химически пратеник и влияе по-голямата част от клетките в мозъка, включително сън, апетит, настроение и сексуално желание.

5HTP произхожда от Западна Африка Griffonia simplicifolia дърво, единственият естествен източник на разположение, с помощта на специално разработен процес, който запазва като голяма част от активната съставка, колкото е възможно. След това Добавката е капсулиран в капсула с напълно вегетарианска целулоза, като всеки 100mg на 5HTP (по форма аминокиселина).

Безопасно ли е 5HTP?

Тъй като това е естествено съединение в организма, 5HTP е най-вече безопасно за краткотрайна употреба (до 12 седмици). Въпреки това, тези, които със съществуващите стомашно-чревни проблеми трябва да бъдат внимателни и да говоря с лекар, тъй като има съобщения за стомашно-чревни странични ефекти, включително гадене, повръщане, болки в корема и диария. Също така, избягвайте приема на тази добавка, ако вече приемате антидепресанти (като SSRI или МАО-инхибитори) или виждаме специалист психичното здраве за тежка депресия или биполярно разстройство. 5HTP е известно, че увеличава суицидни мисли.

Взаимодействия

5HTP увеличава мозъчен химикал, наречен серотонин. Някои лекарства за депресия също увеличават серотонина. Като 5HTP заедно с тези лекарства за депресия може да увеличи серотонина прекалено много и да доведе до сериозни странични ефекти, включително сърдечни проблеми, треперене и безпокойство. Не приемайте 5HTP, ако приемате лекарства за лечение на депресия.

Къде да купя 5HTP цена

5HTP се намери в аптеките, магазините за здравословни храни и онлайн за около $ 10 до $ 20 на бутилка. Уверете се, че да се търси чиста 5HTP или екстракт Griffonia simplicifolia върху бутилката. Опитайте се да се избегне добавки, пълнители или свързващи вещества. Преди да го вземе, не забравяйте да се консултирате с вашия лекар, за да се уверите, че няма други неща, които биха могли да се приемат, че може да увеличи нивата на серотонин в негативен начин.

Сега, можете да си купите продукта само на сертифицирани и официалния сайт. Тук е в EvolutionSlimming. Сайтът е официален доставчик от производителя със специална цена на търговеца на дребно. Можете също така да получите специална отстъпка и предлага при закупуване на продукта директно за EvolutionSlimming. Сега, кликнете върху линка, при условие. Ще посетите официалния сайт от EvolutionSlimming.

 5-HTP