Какво е доказателството на тестостерон добавка за окосмяване по лицето?

Имате ли някога знаете отношението на тестостерона и окосмяване по лицето? Ето, ние ще ви покаже невероятно добавка тестостерон за окосмяване по лицето.

Някои мъже са природно надарен при отглеждане на много дебели бради, докато други хора се борят, за да добавите още няколко косъма на брадичката им. Това често се обяснява с генетиката, без по-нататъшно обсъждане на причините. Вие сте генетично предразположени към производството на малки количества тестостерон и DHT. Вашето тяло има трудности при използване на хормоните в сайтовете на рецептора. Това прави ли генетично неспособен да расте брада. Въпреки това, как е добавката на тестостерон за окосмяване по лицето?

Доказателство за тестостерон и окосмяване по лицето

Тестостеронът е хормон, отговорен за нормалния растеж и развитие на мъжките полови органи и продължителност на вторични полови белези. Ниските нива на тестостерон при мъжете може да доведе до сексуална дисфункция, безплодие, загуба на телесна и окосмяване по лицето и мъжки остеопороза. Лекарите могат да предписват локални тестостерон кремове и гелове за допълване на производството на тялото на тестостерон.

Всеки се ражда с генетично предразположени възможности за отглеждане на окосмяване по лицето. Какво определя скоростта и плътността на окосмяване по лицето на един човек са, че как се активира тази възможност е от общата експозиция живот да тестостерон. Можете да скоро да получите представа за това колко инактивиран брада коса имате, като внимателно се чувствам естеството на вашата праскова мъх.

Нормално окосмяване на лицето

Нормално растеж брада, се определя от хормона тестостерон секретира от тестисите и от генетична склонност. Например, някои етнически групи, като например американските индианци, не растат окосмяване по лицето. В допълнение, без значение какво си раса, ако дядо ти и баща имаше много малко окосмяване по лицето, шансовете са добри, че вие ​​също няма да се развие по-пълно брада. Ръстът на окосмяване по лицето се задейства по време на пубертета, което за някои мъже не може да се случи, докато те са в техните средата на 20-те години.

Как тестостерон и DHT стимулира растежа брада

Тестостеронът и DHT може да има независими роли в контрола на мъжкия окосмяване на лицето, т.е. T за космения фоликул грундиране и DHT за насърчаване на линеен растеж. Въпреки това, вие със сигурност трябва да се вземат на природен добавка или лечение, за да получите безопасно използване. По този начин тялото ви няма да затвори своята собствена продукция (очевидно), и по-високите нива на хормоните, произвеждани от собственото си тяло все още ще увеличи лицето темп на растеж на косата.

Най-добра добавка Тестостеронът

Най-добрата добавка, която може да ви помогне да се увеличи и да даде тласък на тестостерон е Testogen. Това Testogen е направена от естествени съставки. TestoGen е продукт заредена с активни съставки, които поддържат по-високи нива на тестостерон. Този продукт е достъпен и идеален за спортисти и културисти или хора, които искат да се чувстват освежени, като се биете на негативните ефекти от нисък тестостерон хормон. Може би най-доброто от всички добавки, които увеличават нивата на тестостерон е Testogen.

Testogen бие най-близката конкуренция във всички отдели, цена, качество и натурални съставки. Ако търсите да купите TestoGen капсули, които ще помогнат за увеличаване на нивата на тестостерон, което трябва да посетите TestoGen официалния сайт, за да поръчате от оригинален и безопасно бутилката на тестостерон бустер. Намерете връзката и щракнете върху него, за да ви доведе до официалния им сайт. 

Testogen