Υπάρχει κάποιο δυναμικό συμπλήρωμα τεστοστερόνης παρενέργεια εκεί;

Πολλά συμπληρώματα τεστοστερόνης είναι διαθέσιμα στην αγορά. Ποιες είναι οι δυνατότητες συμπλήρωμα τεστοστερόνης παρενέργεια;

Πολλοί άνδρες βιώνουν τη μείωση σεξουαλική ορμή, καθώς γερνούν και φυσιολογίας είναι ένας παράγοντας. Η τεστοστερόνη, η ορμόνη που αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία, την παραγωγή σπέρματος, την πυκνότητα των οστών και της μυϊκής μάζας, κορυφές σε περίπου την ηλικία 30. Υπάρχουν πολλά ενισχυτές τεστοστερόνης στην αγορά και αυτή η ιστοσελίδα έχει κάνει πολλά σχόλια σχετικά με μερικά από τα πιο δημοφιλή ενισχυτές τεστοστερόνης. Εμείς παίρνουν συχνά το ερώτημα, ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες των ενισχυτών τεστοστερόνης;

Τι είναι η τεστοστερόνη;

Η τεστοστερόνη είναι ουσιαστικά μια ανδρική ορμόνη. Αυτή η ορμόνη είναι ζωτικής σημασίας για την αναπαραγωγική και σεξουαλική ανάπτυξη. Η τεστοστερόνη θεωρείται ευρέως ως η πιο σημαντική ανδρική ορμόνη. Οι γυναίκες παράγουν τεστοστερόνη, καθώς και? Ωστόσο, τα επίπεδα παραγωγής είναι χαμηλότερα από τους άνδρες συναδέλφους τους.

Πότε είναι τα συμπληρώματα τεστοστερόνης μια καλή ιδέα;

Σύμφωνα με την Κλινική Μάγιο, η θεραπεία με τεστοστερόνη μπορεί να βοηθήσει τη θεραπεία υπογοναδισμού. Αυτή η κατάσταση εμφανίζεται όταν το σώμα δεν μπορεί να παράγει αρκετή τεστοστερόνη από μόνη της. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν τα συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Nature Reviews Ενδοκρινολογίας δεν βρήκε κανένα επιστημονικό λόγο για να συνταγογραφήσει τεστοστερόνης σε άνδρες άνω των 65 ετών με φυσιολογική ή χαμηλή σε φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης.

Ποιες είναι οι παρενέργειες των συμπληρωμάτων τεστοστερόνης;

Όπως και με οποιοδήποτε συμπλήρωμα, είναι σημαντικό να ξέρετε τι να μπουν από την άποψη των παρενεργειών. Ευτυχώς, με ενισχυτές τεστοστερόνης, οι παρενέργειες είναι ελάχιστες και διαχειρίσιμη. Αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό επειδή τα περισσότερα από τα συστατικά που ενεργοποιούν την παραγωγή της τεστοστερόνης στο σώμα είναι όλα-φυσικά συστατικά που είναι υγιή και επωφελή ακόμη και πέρα ​​από ορμόνη ενίσχυση των δυνατοτήτων τους.

Καθώς απαιτείται αποτελέσματά της, η τεστοστερόνη μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες παρενέργειες που απαιτούν ιατρική φροντίδα. Σημαντικές παρενέργειες, αν κάποια από τις ακόλουθες ανεπιθύμητες ενέργειες προκύψουν κατά τη λήψη τεστοστερόνης, ελέγξτε με το γιατρό σας αμέσως. Η συχνότητα δεν είναι γνωστή είναι πιθανό ο πόνος, ερυθρότητα ή πρήξιμο στο χέρι ή το πόδι. Υπάρχει, επίσης, δυσκολία στην αναπνοή.

Για να αποφύγετε τις παρενέργειες, θα πρέπει να λάβει την ασφαλέστερη συμπλήρωμα. Σας προτείνουμε να πάρετε Testogen. Αυτό το συμπλήρωμα παράγει και προμηθεύει την υψηλότερη ποιότητα πριμοδότηση του συμπληρώματος τεστοστερόνης. Πιστεύουμε ότι το καλύτερο προϊόν με φυσικά συστατικά που θα σας δώσει τις πιο αποτελεσματικές, ασφαλείς αποτελέσματα. Testogen περιέχει φυσικά συστατικά για την ενίσχυση της τεστοστερόνης σας εύκολα και με ασφάλεια. Όπως θα έχετε μεγάλα, τα επίπεδα τεστοστερόνης αρχίζουν να πέφτουν και γίνεται πιο δύσκολο να αποδώσει στο καλύτερό σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε κάτι γι ‘αυτό με ασφάλεια και φυσικά.

Μπορείτε να αγοράσετε το συμπλήρωμα Testogen μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο εδώ για να βρείτε το σωστό πιστοποιημένη ιστοσελίδα. Εκεί, θα έχετε το αξιόπιστο προϊόν Testogen με έξυπνες εγγύηση και ασφαλή χρήση.