Συμπλήρωμα αναθεώρησης των τιμών 5HTP και τον τόπο για την αγορά

Αγοράζοντας το συμπλήρωμα 5HTP είναι καλό να αυξήσει το επίπεδο του μεταβολισμού σας. Ωστόσο, ποια είναι η ακριβής τιμή 5HTP ότι θα πρέπει να αγοράσετε;

5HTP έχει χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία συνθηκών συμπεριλαμβανομένου του άγχους, διάφορες διαταραχές του ύπνου, διαταραχές υπερδραστηριότητας, παρεγκεφαλιδική αταξία, κατάθλιψη, σύνδρομο πρωτογενή ινομυαλγία, και ημικρανίες. 5-hydroxytriptan, πιο γνωστό ως 5HTP, είναι ένα συμπλήρωμα που μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν σε μια προσπάθεια να στηρίξει την ψυχική τους υγεία και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Να καταλάβουν περισσότερα για 5HTP χάπια

5HTP είναι ο πρόδρομος της σεροτονίνης, ο νευροδιαβιβαστής μερικές φορές κράχτης για να είναι υπεύθυνος για την ευτυχία. 5HTP είναι ένας απλός τρόπος για να αυξήσουν τα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, παρακάμπτοντας το βήμα περιορισμού του ρυθμού, και οι χρήστες να αποκομίσουν είτε τα οφέλη ή τους κινδύνους της αυξημένης σεροτονίνης στον εγκέφαλο.

5HTP δεν βρίσκεται στα τρόφιμα που τρώμε, αν και τρυπτοφάνη βρίσκεται σε τροφές. Τρώτε τροφές με τρυπτοφάνη δεν αυξάνει 5HTP επίπεδα πολύ, όμως. Ως συμπλήρωμα, 5HTP γίνεται από τους σπόρους του αφρικανικού φυτού που ονομάζεται Griffonia simplicifolia. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το συμπλήρωμα.

Αποτελεσματική χρήση του 5HTP

Πρώτη είναι για 5HTP και την απώλεια βάρους. Μερικές μελέτες δείχνουν ότι 5HTP φαίνεται να βοηθήσει στην απώλεια βάρους υποστήριξη προκαλώντας μείωση της όρεξης.

Στη συνέχεια, είναι επίσης για 5HTP και το άγχος. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι 5HTP είναι ένα δομικό στοιχείο ή πρόδρομος του διάθεση-την ενίσχυση σεροτονίνη, χημική ουσία, οι επιστήμονες έχουν διερευνήσει το δυνητικό όφελος της 5HTP στη μείωση του άγχους.

Το τρίτο είναι να πάρει 5HTP για 5HTP και την κατάθλιψη. Λόγω των γνωστών όφελος της σεροτονίνης στη θεραπεία της κατάθλιψης, 5HTP θεωρείται ότι παίζει ενδεχομένως έναν ευεργετικό ρόλο στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης. Ο ρόλος του συμπληρώματος στη θεραπεία της κατάθλιψης, αν υπάρχει, είναι ακόμη υπό έρευνα.

5HTP τιμή συμπλήρωμα

Μια τυπική δόση του 5HTP είναι στην περιοχή των 300-500 mg, που λαμβάνεται είτε μία φορά ημερησίως ή σε διαιρεμένες δόσεις. Χαμηλότερες δόσεις μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικές, αν και συνήθως όταν συνδυάζεται με άλλες ουσίες. Για τη μείωση της πρόσληψης τροφής, 5HTP θα πρέπει να λαμβάνονται με ένα γεύμα, καθώς αυξάνει κορεσμού από πρόσληψη τροφής (παρά τη μείωση της όρεξης / πείνα). Για να πάρετε την ειδική και την ακριβή τιμή του συμπληρώματος με 5HTP, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Μπορείτε να επισκεφθείτε EvolutionSlimming μέσω αυτής της ιστοσελίδας, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο. Θα σας ανακατευθύνει απόλυτα στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Σε EvolutionSlimming προμηθευτή, μπορείτε να πάρετε την ειδική τιμή με μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά. Έτσι, ποτέ δεν χάσετε αυτή την ευκαιρία. Αποκτήστε αυτό το προϊόν με την καλύτερη τιμή τώρα σε αυτόν τον σύνδεσμο ιστοσελίδα.