Σπιτική φυσικά Colon απεξάρτηση και συμπλήρωμα θα πρέπει να λάβει

Εδώ είναι οι τρόποι για να πάρετε το φυσικό detox κόλον. Οι παρακάτω συμβουλές άρρωστος να σας βοηθήσει να αποτοξινώσει το άνω και κάτω τελεία σας υγιεινά. Πάρτε επίσης το συμπλήρωμα για αυτό.

Εάν πάσχετε από χρόνια δυσκοιλιότητα ή άλλες γαστρεντερικές διαταραχές, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε ένα σπιτικό κόλον καθαρός για να καθαρίσουμε κάποια από τις τοξίνες στο σώμα σας που συμβάλλουν στην κακή υγεία σας. Δεν χρειάζεται να δαπανήσουν πολλά χρήματα για να καθαρίσει άνω και κάτω τελεία σας? μπορείτε συχνά να χρησιμοποιούν συστατικά που ήδη έχετε να κάνετε ένα κόλον καθαρός. Ωστόσο, θα πρέπει να προγραμματίσετε κόλον σας για να ξεκινήσει σε μια μέρα, όταν δεν έχετε να φύγει από το σπίτι για να δώσει χρόνο το σώμα σας να προσαρμοστεί στην εσωτερική διαδικασία καθαρισμού.

Μήλα, μηλόξυδο

Πολλές προηγμένες πρωτόκολλα του παχέος εντέρου-καθαρισμού περιλαμβάνουν ολόκληρη μήλα, μήλου, χυμό μήλου, ή μηλόξυδο (ACV), επειδή αυτό το απλό φρούτα είναι ένα ισχυρό καθαρισμό τροφίμων. Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, μια θρεπτική ουσία που είναι ήδη ευρέως γνωστό για την προώθηση της υγιούς πέψης, τα μήλα είναι επίσης πλούσια σε πηκτίνη, μια ένωση υδατανθράκων που δρα ως πυκνωτικό μέσο στο εσωτερικό του εντέρου. Όταν λαμβάνεται σε θεραπευτικές δόσεις, η πηκτίνη μπορεί να βοηθήσει να ξεριζώσουμε οικιστική τοξίνες του παχέος εντέρου και να ενισχύσουν την εντερική επένδυση.

νηστείες χυμό

νηστείες χυμό αποτελείται από την κατανάλωση μόνο φρέσκο ​​χυμό φρούτων και λαχανικών για μία έως τρεις ημέρες, ή και περισσότερο. Τα καλύτερα φρούτα καθαρισμού και λαχανικά περιλαμβάνουν τα μήλα, καρότα, παντζάρια, ρίζα τζίντζερ, το σπανάκι, τα αχλάδια, το σέλινο, λάχανο, λάχανο, ανανά, μούρων, και άλλα σκοτεινά φυλλώδη πράσινα. Τα εσπεριδοειδή συνήθως αποφεύγεται, ενώ η νηστεία. Βιολογικά φρούτα και λαχανικά είναι καλύτερα.

Νερό

Για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να πίνετε άφθονο νερό. Είναι απαραίτητο να πίνουν τουλάχιστον 10 έως 12 ποτήρια νερό σε μια μέρα. Η τακτική κατανάλωση του νερού θα δώσει στο σώμα σας το υγρό και λίπανση που απαιτείται για να ξεπλύνετε τις βλαβερές τοξίνες και τα απόβλητα από το σώμα με φυσικό τρόπο.

αβοκάντο

Για την καθημερινή καθαρισμό του παχέος εντέρου, τα αβοκάντο είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή για την αποτοξίνωση και την πέψη. Όπως τα μήλα, τα αβοκάντο είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και περιλαμβάνουν τόσο διαλυτές και αδιάλυτες ποικιλίες σε αναλογία περίπου ένα έως τρία, η οποία είναι μοναδική. Επιπλέον, όπως αποδεικνύεται, αδιάλυτες ίνες είναι ο τύπος που προάγει την υγιή κινήσεις του εντέρου και καθαρίζει το κόλον, μειώνοντας αποτελεσματικά ένα συνολικό κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του παχέος εντέρου.

Αγοράστε το φυσικό detox κόλον

Ποια από αυτές τις φυσικές μεθόδους detox έχετε δοκιμάσει; Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας; Ωστόσο, για να ολοκληρώσει τους τρόπους, μπορείτε επίσης να πάρετε το φυσικό συμπλήρωμα. Σας προτείνουμε να πάρετε το PureColonDetox. Αυτό το συμπλήρωμα γίνεται από τα φυσικά συστατικά με κλινικές δοκιμές. Θα πρέπει να πάρετε αυτό το PureColonDetox στην επίσημη ιστοσελίδα τους για να εγγυηθούν την πρωτοτυπία. Κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να πάρετε τα σχόλια και να καταδικάσει την γνήσια PureColonDetox με ειδικές τιμές και εκπτώσεις.