Πώς να συμπληρώσει 5HTP για υγιεινά έλεγχο της όρεξης;

Έχετε ένα υψηλό όρεξη που σας κάνει να αισθάνεστε πιο βάρη; Αυτή είναι η στιγμή για τη λήψη 5HTP για τον έλεγχο της όρεξης. Διαβάστε αυτό το post τώρα για να πάρετε πληροφορίες.

Προκειμένου να επιτευχθεί μια κατάσταση φυσικής κατάστασης, θα πρέπει να διατηρηθεί ένα υγιές βάρος. Για πολλούς ανθρώπους, όμως, τη διατήρηση του βάρους είναι πολύ μακριά, και μπορεί να συμβεί μόνο μετά από μια σημαντική ποσότητα του βάρους που χάνεται σε πρώτη φάση. Το γεγονός είναι, να χάσουν βάρος και να διατηρήσει την off δεν είναι μια απλή ή σταθερά επιτυχημένη διαδικασία, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ατόμων που χάνουν βάρος επανακτήσει το βάρος μέσα σε ένα έως πέντε έτη. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν επίσης 5HTP συμπλήρωμα για τον έλεγχο της όρεξης.

5HTP, σεροτονίνη, και την απώλεια βάρους

Τα επίπεδα σεροτονίνης συνδέονται άμεσα με την όρεξη. Όταν σεροτονίνη είναι υψηλή, οι άνθρωποι δεν δοκιμάζουν και πολλά πόθους πείνας και μπορεί να είναι ευκολότερο να αποφεύγουν τα τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, ζάχαρη και λίπος.

Holord προτείνει τη συμπλήρωση τόσο πρωί και απόγευμα σνακ σας με 50mg των 5HTP για την απώλεια βάρους. 5HTP είναι πολύ πιο αποτελεσματική στην ομαλοποίηση των επιπέδων σεροτονίνης στον εγκέφαλο, αν ληφθεί με υδατάνθρακες, όπως ένα φρούτο. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη του ανηλίκου κοιλιακή δυσφορία ότι ένας μικρός αριθμός των ανθρώπων που παίρνουν όταν λαμβάνουν 5HTP.

Πώς μπορεί 5HTP βοήθεια;

Ένας από τους λόγους που τρώμε είναι να ανακουφίσει την πίεση ή να αισθανθείτε καλύτερα. Η σεροτονίνη είναι υπεύθυνη για το αίσθημα της ευτυχίας και της ηρεμίας που αναβιώνει αυτό το άγχος. Η σεροτονίνη είναι ένας νευροδιαβιβαστής επίσης και όταν έχουμε αρκετό από αυτό, την όρεξή μας μπορεί να μειωθεί.

5HTP, ή 5-hydroxtyrptophan, παράγεται από τους σπόρους του φυτού της Griffonia simplicifolia, ένας θάμνος που βρίσκεται συνήθως στη Δυτική Αφρική. Είναι επίσης ένα υποπροϊόν της μετατροπής της L-τρυπτοφάνη σε σεροτονίνη. Όταν λαμβάνεται καθημερινά ως συμπλήρωμα, 5HTP έχει αποδειχθεί για να ενισχύσει τα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε πεινασμένοι λιγότερο συχνά. Καταστολή της όρεξης σας με αυτόν τον τρόπο θα σας βοηθήσει να καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες όλη την ημέρα για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να διατηρήσετε τον έλεγχο.

5HTP δοσολογία για την όρεξη

5HTP συμπληρώματα διατροφής βοήθεια αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, η οποία μπορεί να έχει θετική επίδραση στην όρεξη. Σύμφωνα με Βιταμίνες και Συμπληρώματα Υγείας Οδηγός, συμπληρώματα 5HTP μπορεί να μειώσει το λίπος και υδατάνθρακες πρόσληψη μέσω της προώθησης μιας αίσθημα του κορεσμού. Η αρχική συνιστώμενη δόση για 5HTP είναι συνήθως 50 mg, τρεις φορές την ημέρα. μείωση της όρεξης μπορεί να συμβεί με ένα 5HTP δοσολογία 600 έως 900 mg ημερησίως. Καλό θα είναι, για να αρχίσει με, 50 mg δοσολογία 5HTP και τιτλοποίηση προς τα πάνω.

Πού να πάρει 5HTP για τον έλεγχο της όρεξης

Αισθάνεσαι καλά μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου; όρεξή σας μπορεί να είναι υπό έλεγχο με τη λήψη αυτού του συμπληρώματος. Ως εκ τούτου, σας προτείνουμε να πάρετε το συμπλήρωμα με 5HTP. Για να πάρει το πρωτότυπο και εγγυημένο προϊόν, παρακαλείσθε να αγοράζουν μόνο το 5HTP στην επίσημη κατασκευαστής και προμηθευτής. Η EvolutionSlimming είναι αυτός που θα δώσει την πραγματική και πιστοποιημένη 5HTP. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μέσω του συνδέσμου, όπως προβλέπεται εδώ.