Πόσο κοστίζει το συμπλήρωμα με 5HTP κοστίσει επίσημα;

Σκοπεύετε να αγοράσετε το συμπλήρωμα 5HTP; Η επιλογή του σωστού συμπληρώματος με 5HTP είναι πλέον εύκολο εδώ με ειδικό κόστος 5HTP.

Ξέρετε πόσο κάνει το κόστος 5HTP; 5HTP είναι ένα πολύ γνωστό τύπο για πολλά προβλήματα όσον αφορά την απελευθέρωση του στρες, κατάθλιψη, άγχος, και την απώλεια βάρους. Για να αγοράσετε αυτό το προϊόν είναι διάφορες. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι που αγοράζουν μόνο για να πάρει την ειδική έκπτωση. Εδώ, θα μεταφερθείτε να πάρει το προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε κατά την πρώτη ό, τι το συμπλήρωμα 5HTP είναι για τους στόχους. Διαβάστε αυτό το άρθρο και fin τα σχόλια.

Τι είναι το 5HTP;

5HTP μετατρέπεται στον οργανισμό σε σεροτονίνη χημικός αγγελιοφόρος στον εγκέφαλο. Η σεροτονίνη στον εγκέφαλο δρα ως χημικός αγγελιοφόρος και επηρεάζει την πλειοψηφία των κυττάρων στον εγκέφαλο, συμπεριλαμβανομένων ύπνο, την όρεξη, τη διάθεση και τη σεξουαλική επιθυμία.

5HTP προέρχεται από Δυτικής Αφρικής Griffonia simplicifolia δέντρο, ο μόνος διαθέσιμος φυσική πηγή, χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο διαδικασία που διατηρεί τόσο του δραστικού συστατικού όσο το δυνατόν. Το συμπλήρωμα στη συνέχεια ενθυλακώνεται σε ένα πλήρως χορτοφαγική κάψουλα κυτταρίνη, κάθε παρέχοντας 100mg από 5HTP (σε μορφή αμινοξέων).

Είναι 5HTP ασφαλές;

Επειδή είναι μια φυσική ένωση στο σώμα, 5HTP είναι ως επί το πλείστον ασφαλής για βραχυπρόθεσμη χρήση (έως 12 εβδομάδες). Ωστόσο, εκείνοι με τα υπάρχοντα γαστρεντερικά προβλήματα θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μιλήσετε με έναν γιατρό, καθώς υπάρχουν αναφορές για παρενέργειες από το γαστρεντερικό, όπως ναυτία, έμετο, κοιλιακό άλγος και διάρροια. Επίσης, αποφύγετε να παίρνετε αυτό το συμπλήρωμα αν παίρνετε ήδη αντικαταθλιπτικά (όπως ένα SSRI ή αναστολείς MAO) ή να δει έναν ειδικό ψυχικής υγείας για σοβαρή κατάθλιψη ή διπολική διαταραχή. 5HTP έχει γίνει γνωστό για την αύξηση της αυτοκτονικό ιδεασμό.

αλληλεπιδράσεις

5HTP αυξάνει μια χημική ουσία του εγκεφάλου που ονομάζεται σεροτονίνη. Ορισμένα φάρμακα για την κατάθλιψη αυξάνουν επίσης τη σεροτονίνη. Λαμβάνοντας 5HTP μαζί με αυτά τα φάρμακα για την κατάθλιψη μπορεί να αυξήσει τη σεροτονίνη πάρα πολύ και να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών προβλημάτων, ρίγος, και το άγχος. Μην πάρετε 5HTP αν παίρνετε φάρμακα για την κατάθλιψη.

Πού να αγοράσετε 5HTP τιμή

5HTP βρίσκεται στα φαρμακεία, καταστήματα υγιεινής διατροφής και σε απευθείας σύνδεση για περίπου $ 10 έως $ 20 το μπουκάλι. Σιγουρευτείτε για να ψάξουν για καθαρό 5HTP ή απόσπασμα griffonia simplicifolia στη φιάλη. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα πρόσθετα, υλικά πληρώσεως ή συνδετικά. Πριν από τη λήψη αυτό, φροντίστε να ελέγξετε με το γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν άλλα πράγματα που ίσως να παίρνετε ότι μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα σεροτονίνης σας με έναν αρνητικό τρόπο.

Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν μόνο για την πιστοποίηση και την επίσημη ιστοσελίδα. Εδώ είναι το EvolutionSlimming. Η ιστοσελίδα είναι ο επίσημος προμηθευτής από τον κατασκευαστή με ειδική τιμή του λιανοπωλητή. Μπορείτε επίσης να πάρετε την ειδική έκπτωση και προσφέρει κατά την αγορά του προϊόντος άμεσα για την EvolutionSlimming. Τώρα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που παρέχεται. Θα επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα από EvolutionSlimming.

 5-HTP