Πού να πάρει καλύτερη θεραπεία 5HTP και τα οφέλη

Έχετε ακούσει ποτέ για την 5HTP; Λοιπόν, η θεραπεία 5HTP χρησιμοποιείται συνήθως για την απελευθέρωση άγχος, αϋπνία, το βάρος, και διαταραχή άγχους.

Όταν αισθάνεστε κακή διάθεση κάθε μέρα, θα χρειαστεί τέτοιο συμπλήρωμα για τη μείωσή του. 5HTP μπορεί να είναι η καλύτερη για τη μείωση ή τον έλεγχο αλλαγές στη διάθεση σας, συμπεριλαμβανομένης της στρες και το άγχος. Λαμβάνοντας συμπλήρωμα 5HTP μπορεί να είναι μια καλή θεραπεία για την υγεία του σώματος, όπως ο έλεγχος της όρεξης και διαταραχές της κατάθλιψης. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να γνωρίζουμε ακριβώς τη χρήση αυτού του 5HTP.

5HTP: τι είναι αυτό; Τι είναι καλό για τη θεραπεία;

5HTP (5-υδροξυτρυπτοφάνη) είναι ένα αμινοξύ που το σώμα σας παράγει φυσικά. Δεν βρίσκονται στα τρόφιμα, αλλά δημιουργείται από ένα άλλο αμινοξύ, τρυπτοφάνη. Τρυπτοφάνη βρίσκεται σε ζωικές τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες όπως το κρέας, τα πουλερικά, τα θαλασσινά, τα γαλακτοκομικά και τα αυγά. Τα συμπληρώματα 5HTP συνήθως παράγεται από Griffonia simplicifolia, ένα ξυλώδες αφρικανικές θάμνος. Αυτό το φυτό σπόροι περιέχουν φυσικά το 20% 5HTP. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, 5HTP πωλείται ως ένα over-the-counter συμπλήρωμα για μια ποικιλία συνθηκών συμπεριλαμβανομένου του άγχους, της κατάθλιψης, των διαταραχών του ύπνου, ημικρανίες, ADHD, και ινομυαλγία.

Είναι επίσης ένα δημοφιλές ενίσχυση απώλεια βάρους, δεδομένου ότι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της όρεξης. Ο λόγος 5HTP είναι δυνητικά χρήσιμο για τόσες πολλές διαφορετικές διαταραχές είναι ότι, μετά την κατάποση, παίρνει μετατρέπεται σε δύο σημαντικές κύριο χημικών ουσιών όπως η σεροτονίνη και μελατονίνη.

5HTP και τη θεραπεία της κατάθλιψης

Λόγω της σεροτονίνης είναι γνωστό όφελος στη θεραπεία της κατάθλιψης, 5HTP θεωρείται ότι παίζει ενδεχομένως έναν ευεργετικό ρόλο στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης. Ο ρόλος συμπλήρωμα στη θεραπεία της κατάθλιψης, εάν υπάρχει, είναι ακόμη υπό έρευνα.

Ανησυχία

Αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τις επιπτώσεις των 5HTP για το άγχος είναι ασαφής. Πρόωρη η έρευνα δείχνει ότι η λήψη 25-150 mg των 5HTP από το στόμα καθημερινά, μαζί με καρβιντόπα φαίνεται να μειώνει τα συμπτώματα άγχους σε άτομα με αγχώδεις διαταραχές. Ωστόσο, άλλες οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι η λήψη υψηλότερες δόσεις 5HTP, 225 mg ημερησίως ή περισσότερο, φαίνεται να κάνει το άγχος χειρότερα. Επίσης, λαμβάνοντας 60 mg 5HTP καθημερινά μέσω της φλέβας δεν μειώνει το άγχος σε άτομα με διαταραχές πανικού.

Η καταστολή της όρεξης

Μελέτες σε αρουραίους διαπίστωσαν μειωμένη πρόσληψη τροφής και απώλεια βάρους με τη διοίκηση του εκχυλίσματος Γ simplicifolia. Μια μικρή (Ν = 20) κλινική δοκιμή αξιολόγησε την επίδραση του εκχυλίσματος επί του χορτασμού μεταξύ των υπέρβαρων γυναικών. Μειωμένη όρεξη και μείωση στον μέσο όρο του δείκτη μάζας σώματος αποδείχθηκε στις 4 εβδομάδες.

5HTP για τον ύπνο

συμπληρώματα 5HTP τα πήγε λίγο καλύτερα για την αϋπνία. 5HTP μειώθηκε ο χρόνος που απαιτείται για να τους πάρει ο ύπνος και μείωσε τον αριθμό των νυχτερινές αφυπνίσεις.

Πού να πάρει τη θεραπεία 5HTP

Αν θέλετε να πάρετε αυτό το συμπλήρωμα για να πάρετε όλα τα οφέλη της θεραπείας, είναι καλύτερα να αγοράσετε στην επίσημη online κατάστημα. Το αρχικό προϊόν 5HTP που προτείνουμε είναι το συμπλήρωμα από EvolutionSlimming. Αυτό το συμπλήρωμα είναι αξιόπιστη και κλινικά ελεγμένα χρήση ιατρικών κριτικές και μελέτη. Ως εκ τούτου, αυτή η αρχική 5HTP από EvolutionSlimming είναι πολύ συνιστάται να πάρετε. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να μπει σε επίσημη ιστοσελίδα τους τώρα. 

 5-HTP