Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί Φορσκολίνης παρενέργεια για την ασφαλέστερη χρήση του

Υπάρχει κάποιο Φορσκολίνης παρενέργεια όταν λαμβάνεται; Λοιπόν, αυτό είναι ένα φυσικό συστατικό. Ωστόσο, διαβάστε αυτό το post για να αποφευχθεί η Φορσκολίνης παρενέργεια.

Forskolin είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που προέρχεται από τη ρίζα ενός φυτού που ονομάζεται Coleus forskohlii. Παραδοσιακά, αυτό το φυτικό θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία μιας ποικιλίας των συνθηκών υγείας, συμπεριλαμβανομένων αϋπνία, σπασμούς και καρδιαγγειακών και πνευμονικών παθήσεων. Η θεραπεία με φορσκολίνη μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διαχείριση του βάρους? Ωστόσο, χρειάζεται επιπλέον έρευνα επικύρωση αυτών των δήθεν οφέλη από φορσκολίνη. Συζητήστε τις δυνητικά επικίνδυνες παρενέργειες των φορσκολίνη με ιατρικά παροχέα σας πριν την έναρξη της θεραπείας.

Αν και δεν υπάρχουν σημειωμένος παρενέργειες σε ορισμένες μελέτες απώλειας βάρους χορήγησης φορσκολίνη, είναι σημαντικό να γνωρίζουν τα λίγα πιθανά ζητήματα και τις αλληλεπιδράσεις που θα μπορούσατε να ζήσετε.

Είναι φορσκολίνη ασφαλές;

Ναι, για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων Forskolin είναι ασφαλές. Όλα τα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να λάβουν Φορσκολίνης χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν μακροπρόθεσμες παρενέργειες. Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι με ορισμένες ιατρικές καταστάσεις που θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν αρχίσουν να πάρετε ένα συμπλήρωμα Forskolin. Υπάρχουν επίσης ορισμένα φάρμακα που δεν θα πρέπει να συνδυάζονται με φορσκολίνη.

Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες

Coleus είναι για τους περισσότερους ενήλικες, όταν χορηγείται ενδοφλέβια (με IV), όταν εισπνέονται (εισπνέονται), ή όταν εφαρμόζονται ως οφθαλμικές σταγόνες. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρενέργειες. Όταν χορηγείται με IV, Coleus μπορεί να προκαλέσει έξαψη και χαμηλή πίεση του αίματος. Όταν εισπνέεται, Coleus μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο λαιμό, βήχα, τρόμος και ανησυχία. Οφθαλμικές σταγόνες που περιέχουν Coleus μπορεί να προκαλέσει τσούξιμο.

Χαμηλή πίεση αίματος

Memorial Sloan-Kettering, προειδοποιεί ότι η αγωγή με φορσκολίνη μπορεί να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση. Αυτό δυνητικά επικίνδυνη παρενέργεια, που ονομάζεται υπόταση, μπορεί να προκαλέσει ζάλη, θολή όραση, ναυτία, μειωμένη συγκέντρωση, ωχρό δέρμα, κόπωση ή απώλεια της συνείδησης. Εάν έχετε τέτοιες παρενέργειες, μπορεί να διατρέχετε κίνδυνο πρόκλησης τραυματισμού από γλιστρήσουν ή να πέσουν κάτω. Σοβαρά χαμηλά επίπεδα της αρτηριακής πίεσης μπορεί να εμποδίσει τα ζωτικά όργανα σας από να πάρει το οξυγόνο που χρειάζονται για να λειτουργήσει κανονικά. Κατά συνέπεια, η σοβαρή υπόταση μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη καρδιακή ή εγκεφαλική βλάβη. Αναζητούν περίθαλψη από το γιατρό σας εάν εμφανίσετε επαναλαμβανόμενα συμπτώματα της υπότασης να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε την κατάλληλη φροντίδα.

Πώς να αποφύγετε Forskolin παρενέργεια

Υπάρχουν πολλά καλά πράξεις, συγγραφέας γνησιότητα και επιστημονικά δομημένη προειδοποιήσεις φορσκολίνη παρενέργεια σχόλια που μπορείτε να βρείτε για να πάρει τα κατάλληλα καθαρό forskohlii Coleus δόσης έξω από τη μεγάλη ποικιλία που παρουσιάζονται με όταν αγοράζουν φορσκολίνη σε απευθείας σύνδεση. Πάρτε προειδοποίηση για το τι θα πρέπει να αντιστοιχίσετε και στοίβα το προϊόν με προκειμένου να πάρετε όλα τα αναμενόμενα οφέλη των συμπληρωμάτων εκχύλισμα φορσκολίνης.

Επιπλέον, θα πρέπει να εξασφαλίζουν την ποιότητα και την πρωτοτυπία του προϊόντος φορσκολίνη. Εδώ, η συνιστώμενη συμπλήρωμα Φορσκολίνης που δίνει ασφαλέστερα αποτελέσματα είναι η ForskolinFitPro. Αυτό ForskolinFitPro είναι ένα φυσικό ένα all-φυσικό συμπλήρωμα σχεδιαστεί για να βοηθήσει το σώμα σας να κάψει λίπος χωρίς τις δυσάρεστες παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους. Φορσκολίνη απόσπασμα είναι το μόνο συστατικό σε ForskolinFitPro, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υλικά πληρώσεως ή τεχνητά συστατικά.

Από που να αγοράσω

Αυτό σημαίνει ότι αυτή η ForskolinFitPro είναι ασφαλές και δεν έχει καμία παρενέργεια. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι θα πρέπει να αγοράσετε αυτό το ForskolinFitPro στην επίσημη ιστοσελίδα. Αυτό μπορεί να διασφαλίσει την ποιότητα και την πρωτοτυπία. Θα λάβετε επίσης ειδική εγγύηση και ειδικές τιμές. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο URL εδώ για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους αυτής ForskolinFitPro. Θα σας οδηγήσει στην αποφυγή Φορσκολίνης παρενέργεια.