Μήπως συμπληρωματικό φορσκολίνη για τις γυναίκες εργάζονται αποτελεσματικά;

Προσπαθείτε για να χάσουν κάποιο βάρος; Λοιπόν, κάνει η φορσκολίνη για τις γυναίκες εργάζονται αποτελεσματικά για την απώλεια βάρους; Δείτε τα σχόλια εδώ.

Αν είστε κουρασμένοι από το υπερβολικό βάρος και να μην είναι σε θέση να το κουμπί του παντελονιού σας θα μπορούσατε φορά ταιριάζει, ίσως ψάχνετε για έναν τρόπο για να απαλλαγούμε από αυτό τελικά. Η απώλεια βάρους είναι όλα σχετικά είναι στο σωστό πλαίσιο μυαλού και με το δίσκο ή κίνητρο για να συνεχίσετε. Με την απώλεια βάρους είναι μια τέτοια τεράστια αγορά, υπάρχουν προϊόντα παντού που υπόσχονται απώλεια βάρους, αλλά ποτέ δεν παραδώσει. Υπάρχει τώρα ForskolinFitPro, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει την καταστολή τους πόθους σας εμποδίζει να τρώνε πάρα πολύ.

Η απώλεια βάρους για τις γυναίκες

In vitro μελέτες δείχνουν ότι η φορσκολίνη διεγείρει τη λιπόλυση (διάσπαση των λιπών) στα λιποκύτταρα. Επιπλέον, οι επιστήμονες στο Penn State University College of Medicine έχουν δείξει ότι πολλοί παχύσαρκοι άνθρωποι έχουν χαμηλότερη από την κανονική παραγωγή cAMP. Με βάση αυτά τα ευρήματα και μελέτες in vitro, οι επιστήμονες θεωρία ότι φορσκολίνη θα μπορούσε να είναι ένας αποτελεσματικός παράγοντας απώλειας βάρους, ειδικά για τα άτομα με εξασθενημένη παραγωγή cAMP. Μια πρόσφατη μικρή μελέτη φάνηκε να επιβεβαιώνει αυτή την εικασία. 

Έξι υπέρβαρα γυναίκες έλαβαν 25 mg φορσκολίνη (κάψουλες των 250 mg από 10 τοις εκατό τυποποιημένο εκχύλισμα Forskolin) δύο φορές ημερησίως για οκτώ εβδομάδες. Στο τέλος των οκτώ εβδομάδων της μελέτης, οι συμμετέχοντες έχασαν κατά μέσο όρο δέκα λίρες και μειωμένη ποσοστό τους του σωματικού λίπους κατά σχεδόν 8 τοις εκατό. τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης κινήθηκαν επίσης χαμηλότερη κατά τη διάρκεια της δίκης. Αυτά τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι Φορσκολίνης μπορεί να είναι ένα ασφαλές, χρήσιμο συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους και τη διατήρηση της κανονικής σύνθεσης του σώματος.

Γνωρίζοντας περισσότερα για το Forskolin

Coleus forskohlii είναι μέλος της οικογένειας της μέντας των βοτάνων. τεχνική ονομασία της είναι Plectranthus barbatus. Οι ρίζες του φυτού περιέχουν ένα συστατικό που ονομάζεται φορσκολίνη. Ως εκ τούτου, coleus forskohlii και φορσκολίνη χρησιμοποιούνται συχνά αδιακρίτως. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται στην Ayurvedic ιατρική για τη θεραπεία του άσθματος και άλλων ασθενειών, για τα τελευταία αρκετά χρόνια. είναι οι ισχυρισμοί ότι η φορσκολίνη βοηθά την απώλεια βάρους που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων περισσότερο.

Πώς φορσκολίνη έργα

Forskolin δρα κυρίως με την ενεργοποίηση της αδενυλικής κυκλάσης ένζυμο, η οποία οδηγεί σε αυξημένη κυκλική μονοφωσφορική αδενοσίνη (cAMP) σε κύτταρα. Η κυκλική ΑΜΡ ανήκει σε μια κατηγορία ουσιών που είναι γνωστές ως δεύτεροι αγγελιαφόροι και είναι ένα από τα πιο σημαντικά κύτταρο-ρύθμισης ενώσεις. Μεταξύ των πολλών ρόλους, cAMP ενεργοποιεί πολλές άλλες ένζυμα που εμπλέκονται σε ποικίλες κυτταρικές λειτουργίες. Ορμονών και νευροδιαβιβαστών ενεργοποιούν επίσης την αδενυλική κυκλάση, αλλά Forskolin φαίνεται να είναι σε θέση να ενεργοποιούν την αδενυλική κυκλάση από μόνη της. Έτσι, φορσκολίνη μπορεί να αυξήσει το κυκλικό AMP χωρίς τη βοήθεια ορμονών ή νευροδιαβιβαστές.

Μήπως φορσκολίνη για τις γυναίκες λειτουργεί αποτελεσματικά

Το διάλυμα περιέχει φυτικά εκχυλίσματα, Forskolin που υποστηρίζει την ανάπτυξη της άπαχης μυϊκής μάζας, καθώς και την απομάκρυνση του λίπους σε άνδρες και γυναίκες. Αποτελείται από 20% καθαρή φορσκολίνη και 250mg Coleus Forskohlii που σας δίνει τα αποτελέσματα που ψάχνατε. Εκτός αυτού, όλα τα συστατικά του είναι κλινικά ελεγμένα και εξαιρετικά ασφαλές για χρήση.

Σε μια μελέτη, 19 γυναίκες είτε είχαν δοθεί ένα συμπλήρωμα Coleus forskohlii ονομάζεται ForsLean, το οποίο περιείχε 250 mg εκχυλίσματος Coleus forskohlii 10%. Το συμπλήρωμα λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα. Η άλλη ομάδα έλαβε εικονικό φάρμακο και η μελέτη διήρκεσε 12 εβδομάδες.

Πού να αγοράσετε το σωστό φορσκολίνη για τις γυναίκες

Για να αγοράσετε το Forskolin για τις γυναίκες είναι εύκολο. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους. Αυτή η σύνδεση μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή Φορσκολίνης για τις γυναίκες. Τώρα, η ForskolinFitPro είναι η πραγματική επιλογή του συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Μπορείτε να αγοράσετε το ForskolinFitPro μόνο στον επίσημο δικτυακό τόπο μέσω του μελανιού. Θα πάρετε την εγγύηση και τέλεια πρωτοτυπία αγοράζουν ForskolinFitPro στην επίσημη ιστοσελίδα.