Καλύτερα χάπια έλεγχο της όρεξης θα πρέπει να αγοράσετε με υψηλή ασφάλεια

Είστε διατεθειμένοι να χάσουν κάποιο βάρος και να ελέγχουν την όρεξή σας; Διαβάστε αυτό το άρθρο και να βρούμε τις καλύτερες χάπια έλεγχο της όρεξης.

Τρώτε λιγότερο και να κινείται περισσότερο είναι τα βασικά στοιχεία της απώλειας βάρους που διαρκεί. Για μερικούς ανθρώπους, συνταγογράφηση των φαρμάκων απώλειας βάρους μπορεί να βοηθήσει. Προτού να πάρετε μια συνταγή φάρμακο απώλειας βάρους, ενημερώστε το γιατρό σας για το ιατρικό ιστορικό σας. Αυτό περιλαμβάνει οποιεσδήποτε αλλεργίες ή άλλες συνθήκες που έχετε? φάρμακα ή συμπληρώματα που παίρνετε (ακόμα και αν είναι τα φυτικά ή φυσικά)? και εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, ή σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος σύντομα. Τώρα, θα πρέπει να γνωρίζετε τα καλύτερα χάπια έλεγχο της όρεξης κατάλληλη και σωστή για σας.

5HTP: καλύτερο αποτελεσματικό κατασταλτικό της όρεξης

5HTP σημαίνει 5-υδροξυτρυπτοφάνη. Είναι ένας τύπος αμινοξέος. Πιο συγκεκριμένα, το L-αμινοξύ τρυπτοφάνη μετατρέπεται σε 5HTP στο σώμα. 5HTP μπορούν να παραχθούν συνθετικά ή μπορεί να προέρχονται από φυσικές πηγές. Για παράδειγμα, 5HTP είναι εκ φύσεως σε σημαντικά επίπεδα στους σπόρους του Griffonia simplicifolia. Το φυτό ευδοκιμεί σε χώρες της Δυτικής Αφρικής όπως η Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού και το Τόγκο. Στην παραδοσιακή θεραπευτική εφαρμογή αυτών των χωρών, το φύλλο και το χυμό του φυτού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των πληγών και των συνθηκών των νεύρων, και ως αφροδισιακό. Πολλά προϊόντα 5HTP στην αγορά προερχόμενο από συμπυκνωμένο εκχύλισμα του Griffonia simplicifolia.

Είναι 5HTP ασφαλές;

Επειδή είναι μια φυσική ένωση στο σώμα, 5HTP είναι ως επί το πλείστον ασφαλής για βραχυπρόθεσμη χρήση (έως 12 εβδομάδες). Ωστόσο, εκείνοι με τα υπάρχοντα γαστρεντερικά προβλήματα θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μιλήσετε με έναν γιατρό, καθώς υπάρχουν αναφορές για παρενέργειες από το γαστρεντερικό, όπως ναυτία, έμετο, κοιλιακό άλγος και διάρροια. Επίσης, αποφύγετε να παίρνετε αυτό το συμπλήρωμα αν παίρνετε ήδη αντικαταθλιπτικά (όπως ένα SSRI ή αναστολείς MAO) ή να δει έναν ειδικό ψυχικής υγείας για σοβαρή κατάθλιψη ή διπολική διαταραχή. 5HTP έχει γίνει γνωστό για την αύξηση της αυτοκτονικό ιδεασμό.

Η έρευνα σχετικά με 5HTP για την απώλεια βάρους

Σε μία κλινική δοκιμή, μία δόση 900 mg του 5HTP ελήφθη ημερησίως για 12 εβδομάδες με παχύσαρκους ασθενείς. Στο τέλος της δοκιμής, το βάρος μειώθηκε κατά μέσο όρο 1,7 κιλά (χωρίς διαιτητικούς περιορισμούς) και 3.3 kg (με διατροφικούς περιορισμούς). Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι 750 mg του 5HTP λαμβάνεται καθημερινά για δύο εβδομάδες μειωμένο σωματικό βάρος, την πρόσληψη υδατανθράκων, και την πρόσληψη λίπους σε διαβητικούς ασθενείς υπέρβαροι.

Τώρα, έχετε γνωστό το καλύτερο συμπλήρωμα για κατασταλτικό της όρεξης. Επιλέγοντας τα σωστά χάπια με 5HTP είναι εύκολο. Μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε αυτό το προϊόν μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της EvolutionSlimming. Τώρα, πάρτε αυτό το προϊόν, κάντε κλικ στο σύνδεσμο URL που παρέχουμε εδώ. Θα πάρετε την ειδική προσφορά από EvolutionSlimming να πάρει τα γνήσια 5HTP όρεξη καταπιεστική χάπια.