Είναι φυσικό φορσκολίνη για τους άνδρες αποτελεσματικά να λάβει ως συμπλήρωμα;

Είναι η φορσκολίνη για τους άνδρες αποτελεσματική; Εδώ, θα βρείτε τα σημαντικά οφέλη της Φορσκολίνης για τους άνδρες για να πάρει την απώλεια βάρους και την παραγωγή τεστοστερόνης.

Αν έχετε αρχίσει να ακούσετε πολλά για Φορσκολίνης και αναρωτιέστε αν είναι κάτι που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να χάσετε το βάρος που έχουν εκμετάλλευση επάνω για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ναι, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτό είναι ένα προϊόν που λειτουργεί καλά για τους άνδρες και τις γυναίκες, και δεν χρειάζεται να αισθάνονται φοβισμένοι από τη χρήση του ακόμα και αν είστε άνδρας. Το προϊόν αυτό θα σας βοηθήσει να χάσετε το βάρος που έχουν εκμετάλλευση επάνω, και θα νιώσετε μεγάλη όταν αρχίσετε να βλέπετε την πτώση κιλά.

Τι είναι φορσκολίνη;

Forskolin είναι ένα συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς στην φυσικής ιατρικής, συμπεριλαμβανομένης της στήριξης της παραγωγής τεστοστερόνης στους άνδρες και για τις δύο σεξουαλική υγεία και bodybuilding. Παρακάτω είναι κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με φορσκολίνη, πώς αυτή επηρεάζει το σώμα και σχετική έρευνα για τη σχέση της με τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Φορσκολίνη εξάγεται από τη ρίζα ενός βότανο γνωστό ως Coleus forskohlii. Εκτός από την υποστήριξη της παραγωγής τεστοστερόνης σε άτομα με ανεπάρκεια τεστοστερόνης, έχει μια μακρά ιστορία της παραδοσιακής χρήσης ως βοτανική θεραπεία.

Φορσκολίνη για τους άνδρες

Πρώτον, φορσκολίνη θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα, και μπορεί να σας βοηθήσει να έχουν χαμηλότερη αρτηριακή πίεση από ό, τι έχετε αυτήν την περίοδο. Είναι καλό για τόσους πολλούς λόγους, και δεν θα πρέπει να αισθάνονται ότι μόνο και μόνο επειδή είστε ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να το πάρει. Αυτό το προϊόν λειτουργεί καλά για όλους, και θα έχετε την ευκαιρία να αγαπήσουν τον τρόπο που θα αρχίσουν αίσθημα για το σώμα σας μόλις αρχίσετε να παίρνετε αυτό και να χάσει όλο το βάρος που θέλετε να χάσετε.

Δεύτερον, σε αυτή την in vitro μελέτη, Forskolin ήταν σε θέση να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης κατά σχεδόν 200% σε κύτταρα Leydig απομονωμένα αρουραίου. Πολλοί επιστήμονες χρησιμοποιούν φορσκολίνη ως θετικός έλεγχος σε μελέτες κυττάρων επειδή έχει θετική επίδραση τεστοστερόνη διεγερτικό επί των όρχεων κυττάρων Leydig.

Τρίτον, αυτή η μελέτη με επικεφαλής τον επιστήμονα Michael P. Godard είχε 30 παχύσαρκους άνδρες εθελοντές οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, την ομάδα φορσκολίνη, και την ομάδα του εικονικού φαρμάκου.

Επιπλέον, όταν λαμβάνεται από το στόμα, φορσκολίνη χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία αλλεργιών, παθήσεων του δέρματος όπως το έκζεμα και η ψωρίαση, η παχυσαρκία, επώδυνη έμμηνο ρύση, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS), λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (UTI), λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, προηγμένο καρκίνο, το αίμα θρόμβων, σεξουαλικά προβλήματα στους άνδρες, δυσκολία στον ύπνο (αϋπνία), και σπασμούς.

Γιατί θα πρέπει να είναι ForskolinFitPro

Η φορσκολίνη είναι γνωστό ότι ενεργοποιεί κάτι που ονομάζεται αδενυλική κυκλάση, η οποία είναι ένα ένζυμο που εμπλέκεται στην ρύθμιση πολλών διαφορετικών κυτταρικών λειτουργιών. Αυτό το ένζυμο προέρχεται από την ΑΤΡ και χρησιμοποιήθηκε για μεταγωγή σήματος σε πολλούς διαφορετικούς οργανισμούς. Τα συστατικά για να κάνει το ForskolinFitPro είναι κλινικά φυσικά με το Forskolin.

Φορσκολίνη συμπληρώματα εκχύλισμα να προκαλέσει αύξηση των επιπέδων cAMP, η οποία μπορεί να προωθήσει την απώλεια βάρους και την αύξηση του σχηματισμού της μνήμης και την κατακράτηση, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε ένα CILTEP Στοίβα με εκχύλισμα.

Από που να αγοράσω

Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε το Forskolin για τους άνδρες συνιστάται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Αν θέλετε να πάρετε το ForskolinFitPro, ελέγξτε τη διαφήμισή ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ για να επισκεφθείτε άμεσα την επίσημη ιστοσελίδα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα ενδιαφέρουσες συμβουλές για να αγοράσει το ForskolinFitPro μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα.