δίαιτες 5HTP: Πώς οφέλη και πώς λειτουργεί

Θέλετε να χάσετε κάποια υγιεινά βάρος; Λοιπόν, είναι δημοφιλής για τις δίαιτες 5HTP. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε τη διατροφή με 5HTP.

Διαιτητικά είναι ο λαός προσπάθεια για να πάρει το ιδανικό υγιές σώμα τους. Ωστόσο, είναι η παχυσαρκία θα σας οδηγήσει να χάσουν σημαντικά βάρη. Τώρα, θα εξηγήσουμε πώς η 5HTP μπορεί να μειώσει την όρεξή σας. Αυτή η καταπιεστική για την όρεξη θα δώσει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στο σώμα σας. Τώρα, διαβάστε αυτό το άρθρο για να γνωρίζουμε ακριβώς τις 5HTP δίαιτες με ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να βρείτε πού να αγοράσει το αρχικό προϊόν.

Περισσότερο από μια αναμνηστική διάθεση

Ενώ τα οφέλη των 5HTP στη διάθεση έχουν τεκμηριωθεί καλά, οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν την 5HTP ρόλο έχει στην ρύθμιση της όρεξης και απώλεια βάρους. Το ενδιαφέρον εύρημα της μελέτης ήταν ότι η ομάδα συμπλήρωση με 5HTP μείωσε σημαντικά την πρόσληψη υδατανθράκων τους από περίπου 350 γραμμάρια ανά ημέρα έως 160 γραμμάρια ανά ημέρα και ανέφεραν υψηλότερα επίπεδα κορεσμού (ή πληρότητα) στο χαμηλότερο επίπεδο. Τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν 5HTP μπορεί να είναι ένα χρήσιμο συμπλήρωμα δίαιτας για όσους θα μεταβούν σε μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, λόγω της ικανότητάς 5HTP να μιμούνται τις γνωστές επιπτώσεις υδατάνθρακες έχουν για την αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης στον εγκέφαλο.

Συμπληρώματα για την έρευνα απώλεια βάρους

Το σημαντικότερο, 5HTP έχει εφαρμοστεί σε ανθρώπινες μελέτες για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Κλινικές μελέτες έχουν υποστηρίξει το θετικό αποτέλεσμα της απώλειας βάρους και του κορεσμού, όταν χορηγήθηκε συμπλήρωμα 5HTP. Μια μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι 5HTP μείωσε το συνολικό αριθμό των ημερήσιων θερμίδων, χωρίς την προσπάθεια συνείδηση ​​για να χάσουν βάρος με κάποια από τις γυναίκες που συμμετείχαν. Μέση απώλεια βάρους σε αυτή τη συγκεκριμένη μελέτη ήταν τρεις λίβρες κατά τη διάρκεια των πέντε εβδομάδων.

Μια δεύτερη μελέτη περιλάμβανε περίοδο έξι εβδομάδων χωρίς διαιτητικό περιορισμό και τα δεύτερα έξι εβδομάδες με την προσθήκη ενός δίαιτα 1.200 θερμίδων. Υπήρξε μια σημαντική αύξηση στην απώλεια βάρους των συμμετεχόντων λήψη του συμπληρώματος σε σχέση με αυτούς που έλαβαν εικονικό φάρμακο. Η μέση απώλεια βάρους ήταν 10,34 λίρες για την πρώην ομάδα και 2,28 λίρες για την τελευταία ομάδα. Το συμπέρασμα αυτής της μελέτης ήταν ότι 5HTP δράσης για το κέντρο κορεσμού του εγκεφάλου που προκαλείται στους χρήστες να λάβουν σε λιγότερες θερμίδες στα γεύματα? ως εκ τούτου, έλαβε χώρα η απώλεια βάρους.

Πώς 5HTP να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος;

Όπως είπαμε, το σώμα σας παράγει πραγματικά αυτό το χημικό. Στη συνέχεια μετατρέπεται σε σεροτονίνη. Η σεροτονίνη στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να συγκρατήσει την όρεξή σας και να βελτιώσει τη διάθεσή σας … και να χάσετε βάρος. Για να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό, οι γιατροί συνιστούν ένα πραγματικό συμπλήρωμα 5HTP. Όταν έχετε υψηλότερα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, την πείνα σας διαλύεται και που πραγματικά αισθάνεστε χορτάτοι.

Με αυτό το καταπληκτικό προϊόν, μπορείτε να πάρετε πραγματικά αυτό το συμπλήρωμα για να καταστείλει την όρεξή σας. Είναι το είδος του ένα καλό συμπλήρωμα για τα διαιτητικά. Ακόμη και το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ σημαντική? θα δώσει την πιο υγιεινή αποτέλεσμα. Τώρα, θα πρέπει να αγοράσει το αρχικό προϊόν που δίνει αξιόπιστη αποτελέσματα. Επισκεφθείτε το σύνδεσμο που παρέχεται εδώ για να κατευθύνει την επίσημη ιστοσελίδα της 5HTP, το EvolutionSlimming. Το προϊόν από αυτό το site είναι πολύ καλό. Θα δώσει την εγγύηση των προϊόντων με ειδικές προσφορές.