Best eetlust pillen moet je kopen met een hoog veiligheidsniveau

Bent u bereid om wat gewicht te verliezen en de controle van uw eetlust? Lees dit artikel en vind de beste eetlust pillen.

Minder eten en meer te bewegen zijn de basis van gewichtsverlies dat duurt. Voor sommige mensen kan het voorschrijven van het gewichtsverlies drugs te helpen. Voordat u een recept van gewichtsverlies drug te krijgen, vertel uw arts over uw medische geschiedenis. Dat geldt ook voor eventuele allergieën of andere voorwaarden die u hebt; geneesmiddelen of supplementen die u neemt (zelfs als ze kruiden of natuurlijk); en of u zwanger bent, borstvoeding, of van plan bent binnenkort zwanger te raken. Nu moet je weten wat de beste eetlust pillen geschikt is en de juiste voor u.

5HTP: best effectief eetlustremmer

5HTP staat voor 5-hydroxytryptofaan. Het is een soort aminozuur. Meer specifiek wordt het aminozuur L-tryptofaan omgezet 5HTP in het lichaam. 5HTP kunnen synthetisch worden geproduceerd of kan worden afgeleid uit natuurlijke bronnen. Zo wordt 5HTP nature in significante niveaus in zaden van Griffonia simplicifolia. Deze plant groeit in West-Afrikaanse landen zoals Ghana, Ivoorkust en Togo. In de traditionele therapeutische toepassing van deze landen kan het blad en het sap van de plant worden gebruikt voor de behandeling van wonden en zenuwen omstandigheden en als afrodisiacum. Veel 5HTP producten op de markt zijn afgeleid uit geconcentreerde extracten van Griffonia simplicifolia.

Is 5HTP veilig?

Omdat het een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam, 5HTP meestal veilig voor kortdurend gebruik (tot 12 weken). Echter, de bestaande maagdarmproblemen moet voorzichtig zijn en spreken met een arts, aangezien er meldingen van gastro-intestinale bijwerkingen, zoals misselijkheid, braken, buikpijn en diarree. Vermijd ook het nemen van dit supplement als u al antidepressiva (zoals een SSRI of MAO-remmers) of zien een geestelijke gezondheid specialist voor ernstige depressie of een bipolaire stoornis. 5HTP is bekend dat suïcidale gedachten te verhogen.

Onderzoek naar 5HTP voor gewichtsverlies

In een klinisch onderzoek, werd een dosis van 900 mg 5HTP daags gedurende 12 weken door zwaarlijvige patiënten. Aan het einde van het proces, werd het gewicht verminderd met een gemiddelde van 1,7 kg (zonder dieetbeperkingen) en 3,3 kg (met dieetbeperkingen). Een andere studie toonde aan dat 750 mg 5HTP daags gedurende twee weken verminderd lichaamsgewicht, inname van koolhydraten en vet inname met overgewicht diabetespatiënten.

Nu heb je de beste supplement voor eetlustremmer bekend. Het kiezen van de juiste pillen met 5HTP is eenvoudig. Je kunt vinden en kopen van dit product alleen op de officiële website van EvolutionSlimming. Nu, krijgt dit product door te klikken op de URL-link die wij leveren hier. Je zult de speciale aanbieding krijgen van EvolutionSlimming naar de echte 5HTP eetlustremmer pillen te krijgen. 

 5-HTP
Best eetlust pillen moet je kopen met een hoog veiligheidsniveau