5HTP a kábítószer-teszt beszámolót megbízható használat és interakció

Sok ember veszi a kiegészítést 5HTP, hogy enyhíti a szorongást és az egyéb depresszió és súlyok. Az alábbiakban bemutatjuk a 5HTP egy drogtesztet.

Lehetséges 5HTP mellékhatások fontos tényező, hogy fontolja meg, mielőtt elkezdi szedni ezt a hangulatot fokozó kiegészítő. 5HTP (5-hidroxi-triptofán vagy oxitriptán) természetes kiegészítése, hogy az emberek gyakran fellendítéséhez a hangulatot, fokozza az alvás, és a szorongás és a depresszió. Ez a cikk Önnek a véleménye a tesztek és a kutatási eredmények ezzel 5HTP.

Pontosan mi 5HTP?

L-5-hidroxi-triptofán (5HTP) a közvetlen előfutára a szerotonin. Ez könnyen szintetizált szerotonin nélkül biokémiai visszajelzést. Ez a tápanyag nagy és erős követően, akik kiállnak túlzó és pontatlan állítások kapcsolatos hatékonyságát a depresszió és számos más szerotonin kapcsolatos betegségek. Ezeket az állításokat nem támasztják alá a tudomány. Szoros vizsgálat 5HTP ellenjavallt lehet a depresszió néhány nagyon betegek, akik számára támogatói 5HTP támogatják a használatát.

Vannak-biztonsági szempontok?

5HTP valószínűleg biztonságos, ha figyelembe szájon megfelelően. 5HTP óta használják biztonságosan adagig, 400 mg naponta legfeljebb egy év. Azonban néhány ember, akik megtették azt már kifejlesztett egy ún eosinophilia-myalgia szindróma (EMS), egy súlyos állapot, melyben az extrém izom-érzékenység (myalgia) és a vér rendellenességek (eosinophilia). Néhányan úgy gondolják, EMS oka lehet véletlen összetevő vagy szennyező egyes 5HTP termékeket. Azonban nincs elegendő tudományos bizonyíték, hogy tudja, ha EMS okozza 5HTP, szennyező, vagy más tényező. Amíg több ismert, 5HTP óvatosan kell alkalmazni.

Teszt a 5HTP

5HTP nagyon megbízható növelésében szerotonin szintet. 5HTP ténylegesen használják a klinikai vizsgálat megítélni a potencia gyógyszerek. Arra utal, hogy befolyásolja a szerotonin szintjét (a párosítás egy kísérleti gyógyszer 5HTP indukál szerotonin-szindróma vagy a szerotonin toxicitást. Láthatjuk, hogy mennyi, hogy a kábítószer súlyosbítja szerotonin bioszintézis és a biológiai látva, hogy mennyi a 5HTP adagra van szükség, hogy rábírja a szindróma. A alacsonyabb dózisban utal magasabb drog potencia). Ez a teszt az úgynevezett 5HTP indukált szindróma teszt.

Tehát most, ez klinikailag tesztelt néhány tanulmány a 5HTP. Azonban meg kell érintenie a megbízható és eredeti termékek. Itt kínálunk az eredeti 5HTP az ajánlott kiegészítőkre EvolutionSlimming. Meg lehet vásárolni a 5HTP kiegészítés a hivatalos EvolutionSlimming honlapján. Keresztül a link itt, akkor látogasson el az oldalt regisztrálni és vásárolni a kiegészítést. 

 5-HTP
5HTP a kábítószer-teszt beszámolót megbízható használat és interakció