Χρήση και παρενέργεια των χαπιών έλεγχο της όρεξης με 5HTP

Παίρνετε τα χάπια ελέγχου της όρεξης είναι χρήσιμο για την υγεία σας. Ωστόσο, είναι οποιαδήποτε παρενέργεια των χαπιών ελέγχου της όρεξης εκεί;

Τρώτε λιγότερο και να κινείται περισσότερο είναι τα βασικά στοιχεία της απώλειας βάρους που διαρκεί. Για μερικούς ανθρώπους, συνταγογράφηση των φαρμάκων απώλειας βάρους μπορεί να βοηθήσει. Θα πρέπει ακόμα να επικεντρωθεί στην διατροφή και την άσκηση, ενώ η λήψη αυτών των φαρμάκων, και δεν είναι για όλους. Η χρήση της όρεξης σε κάνει να νιώθεις τρομερή. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι έχουν μια κακή εμπειρία με αυτό το συμπλήρωμα, λόγω των παρενεργειών.

Οι γιατροί συνήθως συνταγογραφούν κατασταλτικά της όρεξης σε βραχυπρόθεσμη βάση για να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα μακροπρόθεσμης απώλειας βάρους. προϊόντα κατασταλτικό της όρεξης είναι επίσης διαθέσιμες over-the-counter ή σε απευθείας σύνδεση. Ορισμένοι κίνδυνοι που συνδέονται με κατασταλτικά της όρεξης, και οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με τη χρήση τους, ακόμη και εκείνοι που διαφημίζονται ως φυσικά.

Η χρήση των χαπιών ελέγχου των 5HTP όρεξη

Προκειμένου να επιτευχθεί μια κατάσταση φυσικής κατάστασης, θα πρέπει να διατηρηθεί ένα υγιές βάρος. Για πολλούς ανθρώπους, όμως, τη διατήρηση του βάρους είναι πολύ μακριά, και μπορεί να συμβεί μόνο μετά από μια σημαντική ποσότητα του βάρους που χάνεται σε πρώτη φάση. Το γεγονός είναι, να χάσουν βάρος και να διατηρήσει την off δεν είναι μια απλή ή σταθερά επιτυχημένη διαδικασία, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ατόμων που χάνουν βάρος επανακτήσει το βάρος μέσα σε ένα έως πέντε έτη.

5HTP είναι μια φυσική εναλλακτική λύση για αντικαταθλιπτικά φάρμακα για να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της ορμόνης της πείνας, χωρίς παρενέργειες. Για τον έλεγχο της όρεξης, σας προτείνουμε να κάνετε μια κάψουλα με νερό, περίπου 30 λεπτά πριν το φαγητό μέχρι και τρεις φορές την ημέρα.

Παρενέργειες

Οι παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον τύπο του φαρμάκου που λαμβάνει και τα έργα των ναρκωτικών. φάρμακα διεγερτικά τύπου όπως φαιντερμίνη μπορεί να οδηγήσει σε αϋπνία, αυξημένη αρτηριακή πίεση, ταχυκαρδία, ανησυχία, εξάρτηση από τα ναρκωτικά και την κατάχρηση, και τα συμπτώματα στέρησης.

Φάρμακα που παρεμβαίνουν στην απορρόφηση του λίπους, όπως η ορλιστάτη (Alli), μπορεί να οδηγήσει σε λιπαρό κηλίδες αίματος, του φυσικού αερίου, και μαλακά κόπρανα. Δίαιτα χάπια που επηρεάζουν τους νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο, όπως Belviq (lorcaserin) ή Contrave (βουπροπιόνη και ναλτρεξόνη) μπορεί να συνδεθεί με έναν πονοκέφαλο, ναυτία και έμετο, δυσκοιλιότητα, ξηροστομία, και ζάλη.

Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι και οι πέντε από αυτές τις μελέτες σχετικά με 5HTP για τον έλεγχο της όρεξης είναι διπλά τυφλή (ο χρυσός κανόνας στην έρευνα), και όλα καταδεικνύουν την αποτελεσματικότητα στη συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που χρησιμοποιούν 5HTP. Μια άλλη θετική πτυχή της 5HTP είναι ότι δεν ασκεί τον έλεγχο της όρεξης ιδιότητες του οφείλεται σε ένα διεγερτικό αποτέλεσμα. Στο διαιτητικό συμπλήρωμα αγορά, υπήρξαν λίγα προϊόντα με οποιαδήποτε πραγματική έρευνα για να υποστηρίξει τις δυνατότητες για ένα αποτελεσματικό προϊόν έλεγχο της όρεξης. Όταν θέλετε να πάρετε αυτό το συμπλήρωμα, είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε το γιατρό. Ωστόσο, η εξεύρεση της σωστής αξιόπιστη συμπλήρωμα με 5HTP είναι επίσης σημαντική.

Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, να αγοράσει το προϊόν μόνο σε επίσημο προμηθευτή τους. Η EvolutionSlimming είναι η καλύτερη επίσημος προμηθευτής από τους κατασκευαστές. Μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο δικτυακό τόπο μέσω αυτού του συνδέσμου. Αγοράζοντας το κατασταλτικό 5HTP από EvolutionSlimming θα εξαλείψει τις παρενέργειες.

Χρήση και παρενέργεια των χαπιών έλεγχο της όρεξης με 5HTP